2777
2789
عنوان

کسی رو اینجوری دیدید با این مشخصات

187 بازدید | 24 پست

ک چاق باشه

بعد سی چهل کیلو (وزن زیادی) رو از دست بده

و بشه مانکن (حدودای وزن ۵۰) 

و مهم تر اینکه قیافه اش از ریخت نیوقتاده باشه و بدنشم رو فرم باشه و پوستش شل نشده باشه؟؟؟

اگه همچین کسی دیدید بگید دا 

میخوام انگیزه بگیرم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند کیلویی؟ آره همکارم البته آقاست

چند کیلو کم کرد

یعنی قیافه اش زشت نشد 

بعد لاغری چند کیلو شد 

میشه همه ی سوالایی ک پرسیدمو بگین 

ممنونم گلم لطف میکنی

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

تا دلت بخواااااد دیدم. ولی خودم حال ندارم:)))))))) 

واقعاااا؟

یعنی پوستشون نیوفتاد؟

من ۴۳ کیلو کم کردم انگار ۱۰ سال جوونترشدم چون ورزش میکردم پوستم نیفتاد

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
چند کیلویی؟ آره همکارم البته آقاست

عزیزم من ۷۴ کیلو هستم

مجرد بودم ۵۲ کیلو بودم خیلی عالی بودم ولی خیلی زمان میگذره الان چهارسالی میشه چاق شدم

میترسم دوباره لاغر شم پوستم شل شه

چند کیلو کم کرد یعنی قیافه اش زشت نشد  بعد لاغری چند کیلو شد  میشه همه ی سوالایی ک پرسی ...

والا من زمانیکه چاق بوده رو ندیدم

وقتی بهم گفت برگام ریخته بود چون اصلا بهش نمیومد این همه چاق بوده باشه

ظاهرا 25 کیلو در عرض 4-5 ماه کم کرده

با کم خوردن و پیاده روی و کوهنوردی سنگین

الان 4-5 ساله هفته ای دو روز میره کوه

سبک ترین کوهی که میره کلکچاله!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

افرین واقعا بهتون

بله چاقی باعث میشه ادم مسنتر ب نظر برسه

واقعا افرین

مربی باشگاه من قبلا خیلی چاق بوده.طی چندسال با ورزش خیلییی لاغر شده.در حده 55 کیلو.پوست شکمشو ندیدم ولی ساق پا و کل دستهاش مشکلی نداره.پوست صورتشم خوبه.ولی نمیدونم جرا هنوز با اینکه اینهمه ورزش میکنه و خودشم مربیه شکم داره

نه بابا شما هرچی جوون تر باشی سریعتر جمع میشه پوستت خیلی حالا اگه حساسی یه استخرم بزن تنگ رژیمت دیگه ...

یعنی استخر برم؟؟برم شنا؟؟

من تو دهه ی بیست هستم هنوز

میخوام تا سنم ب سی نرسیده زود لاغر کنم و لاغر بمونم برا همیشه

یا حضرت استخودوس!!!!!

تو چه مدتی؟؟؟

چند بودی چند شدی؟

ماشالا به این اراده

من 3-4 کیلو میخوام کم کنم نمیشه البته رژیم ندارم اما زیاد نمیخورم تحرکم دارم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
مربی باشگاه من قبلا خیلی چاق بوده.طی چندسال با ورزش خیلییی لاغر شده.در حده 55 کیلو.پوست شکمشو ندیدم ...

۵۵ کیلو کم کردهد

یا الان ۵۵ کیلو شده