2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 45 پست
نه خیر، خییییلی هم خوب کاری کردی دوتا آوردی. بس کن دختر

واقعا کار خوبی کردم تنها امیدم اینه که خدا برای تلاش برای تربیت بچه بعم اجر بوگده و خوب از طرفی هم پسرم براش خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با خواست خودم باردار شدم کلی هم تلاش وردم یعد دو تا سقط .الان می گم اصلن مهم نبود یه پسر که داشت ...

من یه بچه هم ندارم

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

واقعی بود .کاش عبرت بگیرم .راستش از ازدواجش از همه چیش می ترسم می گم اگه باردهر نشده بودم فکرو خیال ...

بله واقعی بود متاسفانه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
می دومی اگه پسر بود غصه ام کم تر بود شاید فکر و خیال بیخود خودمه

خواهشاً خواهشاً از این مامان های ترسوی دختر بدبخت کن نشو.

از اینا که همش نگرانن وای پوست دخترم سیاهه، شوهر گیرش نیاد چی ؟ وای قدش بلند نشه چی؟ ولی موهاش ریزش داره، وای سنش داره بالا می‌ره شوهر نکرده، وای اگه مجرد بمونه چی؟

وای ازدواج کرده حالا بچه دار نشه چی؟

وای طلاقش بدن چی؟

اینا دخترشون رو بدبخت میکنن. اعتماد به نفسش رو میگیرن و باعث میشن با حس ضعف و استرس زندگی کنه.

من معتقدم آدم دختر دار نباید ترسو باشه. مثل پسر بهش نگاه کن. الان دیگه جوری نیست که زن نتونه از پس زندگی بر بیاد.

ما اگه یه انسان درست تربیت کنیم بقیه مسائلش هم درست میشه.

ببخشید خیلی پرحرفی کردم.

راستی مامان منم من رو تو ۳۷ سالگی به دنیا آورد.

خواهشاً خواهشاً از این مامان های ترسوی دختر بدبخت کن نشو.از اینا که همش نگرانن وای پوست دخترم سیاهه، ...

من خیر سرم تحصیلکرده ام و همه این ها رو می دونم و واقعا مامانم منو از این لحاظ خوب تربیت کرد ولی خوب سن خودم اعتماد به نفسو از خودم گرفته همش فکر های منفی می یاد سراغم 

خواهشاً خواهشاً از این مامان های ترسوی دختر بدبخت کن نشو.از اینا که همش نگرانن وای پوست دخترم سیاهه، ...

الان فکر کنم مادرتون نزدیک ۸۰ باشه درست گفتم .ان شا الله سالیان سال بالای سرتون باشه 

من خیر سرم تحصیلکرده ام و همه این ها رو می دونم و واقعا مامانم منو از این لحاظ خوب تربیت کرد ولی خوب ...

خوب خداروشکر.

الان که سن بالا زیاد شده، اصلا بهش فکر نکن.

۴۵ ساله که نیستی. 

شاید دور و بری هات سن پایین بچه‌دار شدن که این نگرانی رو داری.

من خیر سرم تحصیلکرده ام و همه این ها رو می دونم و واقعا مامانم منو از این لحاظ خوب تربیت کرد ولی خوب ...

وقتی همه چیز خوبه، حداقل کاری که از دستمون بر میاد اینه که خوشحال و راضی باشیم 😉

این به نظر من حداقلِ شکرگزاری هست.

اگه خدایی نکرده زبونم لال دکتر بهتون می‌گفت فلان مسئله درباره بچه مشکوکه، اون وقت صبح تا شب باید غصه میخوری و دعا میکردی هیچی نباشه. دیگه جایی باقی نمیموند که نگران سن خودت و احتمالات نامعلوم آینده باشی.

پس الان هم نگرانی‌های بی مورد رو ول کن.