2777
2789

دوستان جاری من پارسال عروسیش بود وچند ماه قبلشم جشن عقد داشتن.دو هفته میشه زایمان کرده وهفته بعد جشن ده روزگی میخواد بگیره حالا من میخوام از شما مشورت بگیرم چون:

200کادوی عقد دادم وپاگشاش کردم 50 دادم وعیدیش 50 دادم

500کادوی عروسی دادم وباز پاگشا کردم 50 دادم و50 هم شاباش عروسیش دادم

توی این دوسال من تولد برای پسرم گرفتم و20 تومن اورد وپسرمو که ختنه کردم کادو نیاورده هنوز.

به همین خاطر دلم میخواد این جشنش چیزی ببرم که حالش گرفته بشه چون از شوهر من همیشه توقع زیادی دارن درحالی فرزند بزرگ نیست.دلم میخواد یه لباس سرهمی بگیرم البته الان یه سرهمی هم100 در میاد فقط میخوام پول نباشه.نظرتون برام مهمه دوستان چه کنم؟

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه واسه ختنه بچه هم کادو میدن؟ 🤔

همون یه لباس سرهمی براش بخر هم دست خالی نرفتی هم خیلی خرج نکردی

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
چند بار پاگشا می کنید ؟؟؟🤔

من این شهر غریبم وبه اصرار همسرم دوباره کادو دادم درحالی که دیدم بقیه چیزی ندادن وگفتن ما رسم نداریم.مقصر همسرم هست البته

مگه واسه ختنه بچه هم کادو میدن؟ 🤔 همون یه لباس سرهمی براش بخر هم دست خالی نرفتی هم خیلی خرج نکردی

اره ما میبریم

اخه اونم 100 میشه