2777
2789

من خواهر متاهل دارم 

خودش ماهی دو میلیون میگیره، همیشه به من بدبخت خانه دار حسادت میکنه

هر کاری میکنم دقیقا مثلش رو انجام میده

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نه اصلا 

هرکدوممون غم خوار هم هستیم عاشق همیم به هم کمک میکنیم دلسوزیمم. اما خب دیدم مثلا خواهر شوهر بزرگم ب کوچیکه موقعی ک بینی شو عمل کرده بود خیلی حسادت می‌کرد 🙁یا مثلا به زندگی برادرشوون حسادت میکنن ماها پیشرفت کردیم خونه ساختیم یکساله آفتابی نشدن خودشونو نشون ندادن گل برای خونمون نیاوردن 

وای نه اصلا  هرکدوممون غم خوار هم هستیم عاشق همیم به هم کمک میکنیم دلسوزیمم. اما خب دیدم مثلا ...

چقدر زشت واقعا 

غیر این ک ادم برا بقیه باید خوب بخواد  

اطرافیان ادم موفق باشن باعث افتخار ادمه 

😂بگو خب توعم خونه دار شو عجبااا

کلا حسادت میکنه

توی عروسی من ، اونقدر به من حسادت میکرد، اومد همون ارایشگاه من، ارایشگرم واسه من وقت کم آورد،از بس حسوده مادرم وقت خرید جهاز واسه من همه شو واسه اونم خرید

الانم که سنش دیگه خیلی بالاس ، مدام بچه هاشو که خیلی بزرگ‌تر از بچه های من هستن با فرزندان من قیاس میکنه

قبلا فکر میکردم عجیبه، بعد ازدواج دیدم خواهر شوهر بزرگم دقیقا مثل خواهر من به کوچیکه بشدت حسادت میکنه!البته خواهر من خیلی هم خوبی و مهربونی میکنه ولی حسادتشم داره

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
چقدر زشت واقعا  غیر این ک ادم برا بقیه باید خوب بخواد   اطرافیان ادم موفق باشن باعث افتخ ...

اره خیلی زشته 

خیلی بده خونواده شوهر ت اینجوری باشن. آدم حس خیلی بدی داره مخصوصاً ک خودت اینجوری نباشی 

اره خیلی زشته  خیلی بده خونواده شوهر ت اینجوری باشن. آدم حس خیلی بدی داره مخصوصاً ک خودت اینجو ...

من عادت کردم

چون هم سمت خودم هم سمت شوهرم حسود زیاد هست!

خواهر شوهرم یجوری که ما آب بخوریم ، اونم میخوره

هر کاری ، انجام بدیم ، فرداش انجامش میده😂

خیلی حسوده 

😔

نه ناراحتی نداره،

من یادگرفتم راه خودمو برم، و اتفاقا از اینکه همه حسادت میکنن ناراحت نشم

بلکه به خودم افتخار کنم اینقدر همه قبولم دارن

نه ناراحتی نداره، من یادگرفتم راه خودمو برم، و اتفاقا از اینکه همه حسادت میکنن ناراحت نشم بلک ...

چی بگم والا 

من دوس دارم عشق بورزم ب آدمها. حالم بد میشه از تنگ نظری 

چون تو خونوادم با عشق بزرگ شدم. ولی خونواده شوهرم باعث شدن افسرده بشم 

چی بگم والا  من دوس دارم عشق بورزم ب آدمها. حالم بد میشه از تنگ نظری  چون تو خونوادم با ...

ون دقیقا همینطورم

از موفقیت همه خوشحال میشم

به همه کمک میکنم

ولی خوب میبینم همه اینطور نیستن

بله و عینا به زبون میاره!! دیروز به من میگف آره خاله عشقش افسانه ای بود گفتم دیگه از ما بهتر بود گف ...

بزنش نزار گریت بزاره 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
وای دقیقا انگارر خواهر منو گفتی...منو دلسرد کرده مثل خودش... پیش شوهرم حرف دوبهم زنی زیا میزنه... می ...

به خواهرت بگو رو خط قرمزم دیگه ایراد نیاری وگرنه میزنمت 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜