با شوهرش مشکل داره هی میگه مال تو هم بد میشه آخه واقعا شوهر من یه فرشتس بعد میگه نه این اولشه کاری کرده هرشب خواب خیانت میبینم وحشت میکنم بقل شوهرم انقدر گریه میکنم تا خوابم ببره
انقدر گفته انگار منم باورم شده هی به شوهرم میگم منو دوست داری چقدر اونم میگه خیلی بعد میزنم زیر گریه ... شوهرم میدونه قضیه چیه گفته توجه نکن آدمی که بد باشه زیر یه سقف خودشو نشون میده خواهرت چون با شوهرش زندگی کرده بعدا فهمیدع آدم بدیه
با شوهرش مشکل داره هی میگه مال تو هم بد میشه آخه واقعا شوهر من یه فرشتس بعد میگه نه این اولشه کاری ک ...
وای دقیقا انگارر خواهر منو گفتی...منو دلسرد کرده مثل خودش... پیش شوهرم حرف دوبهم زنی زیا میزنه... میترسم اخرش زندی ام رو خراب کنه... شوهرم خوبه هرکاری میکنه یه ایراد روش میزاره و یه حرفی درمیاره
مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)