2777
2789

بله و عینا به زبون میاره!!

دیروز به من میگف آره خاله عشقش افسانه ای بود گفتم دیگه از ما بهتر بود گف کجا عشقت افسانه ایه حالا خودش میدونه همه چیو

هر دفه میگه ورق برمیگرده شوهرت دیگه دوست نداره اونوقت منم همش گریم میگیره

اول خودت!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله و عینا به زبون میاره!! دیروز به من میگف آره خاله عشقش افسانه ای بود گفتم دیگه از ما بهتر بود گف ...

چی گفتی عزیزم اصلا متوجه نشدم

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
خواهر منم خیلی ثروتمندن، کمترین ماشینشون ۳۰۰ ، ۴۰۰ تومن قیمتشه، اصلا حسودی نمیکنم

چه خوب 

از دیروز ک شنیدم همسایمون اونجوری گفت واقعا ترسیدم ک بخواد با مت رفت امد کنه کسی ک ب خواهرش حسادت کنه لابد همسایشو اتیش میزنه

😐😐😐😐😐اینجوری ک شمارو دلسرد میکنه 

با شوهرش مشکل داره هی میگه مال تو هم بد میشه آخه واقعا شوهر من یه فرشتس بعد میگه نه این اولشه کاری کرده هرشب خواب خیانت میبینم وحشت میکنم بقل شوهرم انقدر گریه میکنم تا خوابم ببره

اول خودت!
با شوهرش مشکل داره هی میگه مال تو هم بد میشه آخه واقعا شوهر من یه فرشتس بعد میگه نه این اولشه کاری ک ...

بیکاریااااا چرا به حرفاش توجه و فکر میکنی ...

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
با شوهرش مشکل داره هی میگه مال تو هم بد میشه آخه واقعا شوهر من یه فرشتس بعد میگه نه این اولشه کاری ک ...

ن ن اصلا ب این چیزا فکر نکن 

متاسفانه ب هرچی فکر کنی اتفاق میفته تورو خدا چیزای بدو جذب نکن😔

بیکاریااااا چرا به حرفاش توجه و فکر میکنی ...

انقدر گفته انگار منم باورم شده هی به شوهرم میگم منو دوست داری چقدر اونم میگه خیلی بعد میزنم زیر گریه ... شوهرم میدونه قضیه چیه گفته توجه نکن آدمی که بد باشه زیر یه سقف خودشو نشون میده خواهرت چون با شوهرش زندگی کرده بعدا فهمیدع آدم بدیه

اول خودت!

وای دقیقا انگارر خواهر منو گفتی...منو دلسرد کرده مثل خودش... پیش شوهرم حرف دوبهم زنی زیا میزنه... میترسم اخرش زندی ام رو خراب کنه... شوهرم خوبه هرکاری میکنه یه ایراد روش میزاره و یه حرفی درمیاره

ندارم ولى ديدم 

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)