2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برید شعبه درخواست کنید یه ربه بهتون میدن 

شوهرم هر روز پنج صب میره سرکار تا جمعه هم تعطیل نیست .. آخرش هم قسط وام پوله رو میخوره 😥😥 . شانس ندارم که ..

تیکر تولد دوسالگی عشقم دخملم . بسلامتی همه نی نی ها صلوات 
به شما هم میدن باید برید کمیته امداد یه کارت بهتون میدن که مبلغ پول توشه عین کارت هدیه

میخوام ندن خاک برسرا بریم گردن کج کنیم جلو کمیته امداد زیر دست و پای مردم له بشیم واسه 200 تومن 

بخدا من با اینکه الان تو اوج نداری هستم تازه 3 ماهه یارانه میگیرم .اینا اگه بخوان بدن مبلغ درآمد ماهیانه ما تو فرم ثبت ناممون هست فقط میریزن تو حلق اونایی ک ده تا خونه و مغازه به نامشونه 😕

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
شوهرم هر روز پنج صب میره سرکار تا جمعه هم تعطیل نیست .. آخرش هم قسط وام پوله رو میخوره 😥😥 . شانس ن ...

اره حالا زیادم نی ولی خب پوشک بچه اینارو میشه باهاش خرید یه روز صب زود قبل کارش یه سر بزنه 

شوهر خواهرشوهرم رو میدونم خود ادارشون گفته قطع کنن.‌حقوقش زیر ۲ تومنه بنده خدا‌ .  ولی دا اشم ...

بله خیلی راحت میتونه بره سازمان هدفمندی یارانه ها و اونجا مشکلش حل میشه .

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

حالا پدر بزرگم میگه همسایشون رفته کالا گرفته بعد از فروشگاه اومده بیرون یارو گفته اقا باید بری سبد و بگیریدیه سبد هم بهت میدن بعد مرده گفته پس یه لحظه حواست ب جنسام باشه برم سبد و بگیرم یارو هم جنسا رو برداشته برده راست و دروغشو نمیدونم ولی کلی خندیدم

به حکمتش دل💓 بسپار