2777
2789
عنوان

چقدر واسه زن بودن خودتون ارزش قائلین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم.... میگن زن باید خرج کنه و .... . من این راه رو پیش گرفتم اما حالم خوب نشد

خب ببین حال دلت با چی خوب میشه؟

من خیلی وقتا بدون خرج کردن همینکه شوهرم برام شام درست کنه حالم خوب میشه😁

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
اگه دخل و خرج نخونه.ادم بدتر میشه.حراجی ها حال منو خوب میکنن😅

نه دخل و خرج میخونه اما حال من کلا با این چیزا خوب نشد . همچنان حالم بده....

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم
چرااا؟😕

خوب چون زن یعنی درد و دردسر مردا از هر جهت راحترن😕

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
خب ببین حال دلت با چی خوب میشه؟ من خیلی وقتا بدون خرج کردن همینکه شوهرم برام شام درست کنه حالم خوب ...

نمیدونم. شوهرم خیلی تلاش میکنه اما انگار دیرشده. به موقعش تلاش نکرد سرش خیلی شلوغ بود حالا هرکاری میکنه نمیشه راه نمیدم انگار

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم
گازو  به گند میکشن

فدای سرت. بذار پاک کنه

همسرم جمعه ماست رو گذاشت رو اوپن، دستش خورد ریخت زمین. فقط بهش گفتم با کدوم دستمال تمیز کنه. چه اتفاقی میفته مثلا؟ 

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

من از سر صبح که بیدار میشم دنبال اینم که واسه خودم دردسر درس کنم.امروز مثلا گاز رو بردم توی حموم با آب گرم شستم.کابینت ها رو با آب گرم و وایتکس،آب ریخت روی هود اولش قاطی کرد بعد درس شد با دست خیس گوشیم و زدم برق بوی سوختنی از سوکتش پاشد قاطی کرد الان بهتر شد.

من از سر صبح که بیدار میشم دنبال اینم که واسه خودم دردسر درس کنم.امروز مثلا گاز رو بردم توی حموم با ...

چه خبرته؟

عجول هستیا

خوب چون زن یعنی درد و دردسر مردا از هر جهت راحترن😕

نه بابااا مردام زیر فشار اقتصادی و خیلی چیزای دیگه ان دختر بودن خیلی قشنگه البته میتونم حستو درک کنم ولی مطمئنم گذریع😍

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏