2777
2789
عنوان

چقدر واسه زن بودن خودتون ارزش قائلین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 49 پست
دوتا اینقدر دارم.اما دلم میخواد گاهی واسه خودم باشم امااااااا نمیشه

حق داری. خواهر منم همینطوره. بچه هاش ۶ و ۱۱ ساله ن. بعضی وقتا میگه دوست دارم یه ربع بخوابم اینا صد بار وسطش مامان مامان نگن

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر بنده هنوز یاد نگرفته،بعدش من میشورم😉

من اینجوری بودم:

وای وای قربون عشقم برم انقد بهم کمک میکنه و الان میخواد چای بیاره دوتایی بخوریم. عزیزدلم چقدآخه تو ماهییییی. فدات شم حالا تا اونجا که رفتی اون سینک رو هم بشور که دیگه نقص نداشته باشه من خوشحالتر بشم. قربون آقای تمیز خودم برم من😎

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
من اینجوری بودم: وای وای قربون عشقم برم انقد بهم کمک میکنه و الان میخواد چای بیاره دوتایی بخوریم. ع ...

همسر منم خیلی خوبه دوس داره کمکم کنه اما من تقریبا وسواس دارم و این برام عذاب اوره،چند بار شام درس کرد روغن ریخت روی گاز ،امروز بردم حموم گازو شستم

همسر منم خیلی خوبه دوس داره کمکم کنه اما من تقریبا وسواس دارم و این برام عذاب اوره،چند بار شام درس ک ...

خودتو عذاب نده. منم وسواس دارم یکم ولی خب همون موقع میگم فلان دستمال رو بردار با فلان اسپری تمیز کن