2777
2789
عنوان

چقدر واسه زن بودن خودتون ارزش قائلین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 49 پست
فدای سرت. بذار پاک کنه همسرم جمعه ماست رو گذاشت رو اوپن، دستش خورد ریخت زمین. فقط بهش گفتم با کدوم ...

من حوصله ریخت و پاش ندارم.از صبح که بیدار میشم درس می خونم و کار خونه و دو تا پسر کوچیک شیطون تا شب حوصله اضافه کاری ندارم وقت نمیکنم یه چایی واسه دل خودم با آرامش به بخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم. شوهرم خیلی تلاش میکنه اما انگار دیرشده. به موقعش تلاش نکرد سرش خیلی شلوغ بود حالا هرکاری می ...

خودت به خودت کمک کن.تا خودت نخوای نمیشه،فکر کنم باید توقع رو از دیگران صفر و به خودت متکی باشی

من ممکنه گاهی برم تو لاک خودم اما اهل شوخی و خنده توی خانواده هستم

توی خونه زیاد ارایش میکنم نه اینکه غلیظ اما ارایش دارم و مدام تغییر رنگ میدم چون علاقه دارم 

اما بیرون خیلی خیلی کم 

زبان داشتن و فن حرف زدن رو قوی تر از هر چیزی میدونم حتی از قیافه و تحصیلات 

و دوست دارم سخنوری قوی باشم 

البته قیافه و تحصیلاتم خوبه هاااا فکر نکنید شوتم 😄😄😄😄😄 

من حوصله ریخت و پاش ندارم.از صبح که بیدار میشم درس می خونم و کار خونه و دو تا پسر کوچیک شیطون تا شب ...

من بچه ندارم یکم وضعیتم ارومتره!

ولی یه سری کارا واسه خودم انجام میدم‌

چکاب سالانه م سرجاشه. وقتی پریودم روز اول و دوم کار خاصی انجام نمیدم. اگه بتونم غذا درست میکنم. وقتایی که مریضم، هیچکس نباید از من توقع داشته باشه من مریضم و مثل بقیه که مریض میشن به استراحت احتیاج دارم. مثلا امروز من حالم واقعا بد بود. تا ساعت ۳ اسیر مطب و درمونگاه بودم. فقط رسیدم خونه ناهار خوردم خوابیدم. همسرم اومد ظرفارو شست، مرغ و گوشت خریده بود اونا رو شست و خرد کرد، شام درست کردم، میز رو آماده کرد و جمع کرد ظرفا رو شست. بدون منتی یا حرفی. گفتم ببخشید خسته شدی گفت خب سالم و سرحال که نیستی الان.

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
من بچه ندارم یکم وضعیتم ارومتره! ولی یه سری کارا واسه خودم انجام میدم‌ چکاب سالانه م سرجاشه. وقتی ...

واقعا🙄🙄🙄خیلی خوشم اومد،من فقط یه وقت میخوام که چایی یا قهوه بخورم در ارامش،دیروز واسه اولین بار گفتم تا چاییم سرد نشده میخورمش،پسر کوچیکم رو تابش نشسته بود عین گربه نگاهم کرد بخدا از گلوم  پایین نرفت رفتم بهشون آبمیوه دادم تا اومدم دوباره چاییم سرد شده بود😭😭😭😭😭

واقعا🙄🙄🙄خیلی خوشم اومد،من فقط یه وقت میخوام که چایی یا قهوه بخورم در ارامش،دیروز واسه اولین بار گ ...

عزیزم❤❤❤ میگه عین گربه😂😂😂

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

جونم برات بگه کهههههه منتظرم اخر هفته حضرت یار رو خفت کنم کف خونه رو تی بزنه و کمکم کنه بخارشو بکشیم😁

جونم برات بگه کهههههه منتظرم اخر هفته حضرت یار رو خفت کنم کف خونه رو تی بزنه و کمکم کنه بخارشو بکشیم ...

دم عید که میشه میشن حضرت یار ،ولی شوهر من دوس داره کمکم کنه اما نمیذارم.اخه تمیز نمیشوره

دم عید که میشه میشن حضرت یار ،ولی شوهر من دوس داره کمکم کنه اما نمیذارم.اخه تمیز نمیشوره

هر وقت کارش دارم میشه حضرت یار. الان یه ماه تی نزده 😂😂😂

شوهر من تقریبا بعد ۴ ماه تونستم بهش یاد بدم وقتی ظرف میشوری سینک هم باید بشوری

بقیه کاراش تمیزه در حد یه مرد وسواسی هم هست