2777
2789
عنوان

چهل روز دعای نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 3274 بازدید | 451 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از نادعلی و مقاتل جواب گرفتم.استارتر موافقی 40 روز این دوتا رو بخونیم؟

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  

دوستان من از نادعلی واقعا حاجت گرفتم اگر دوست داشته باشید چهل نفر بشیم شروع می کنیم هر نفر یکبار نادعلی رو بخونه هر روز به نیت یکی از دوستان

1.حلوالوزدماوند

2.گل92

3.ملی 1030

4.goliiijon

5.anistar

6.نوریجان

7.zibaye bidar

8.belabel

9.khoodamam

10.mahijon

11.

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
چرا دعا نیست ,توش از خدا و پیامبر و امامت میخوای کع حاجت روا بشی , معنیشو بخون

http://www.islamquest.net/fa/archive/question/fa8308 شما این مطلب رو بخون

یه شعر هست و برای قصد غربت خوبه خوندنش اما انتظار حاجت نداشته باشید ازش

دوستان من از نادعلی واقعا حاجت گرفتم اگر دوست داشته باشید چهل نفر بشیم شروع می کنیم هر نفر یکبار ناد ...

منم اضافه کن استارترجان🌹🌹🌹🌹

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
https://www.islamquest.net/fa/archive/question/fa8308  شما این مطلب رو بخون یه شعر هست و برای ق ...

دوست عزیز شما تمایل دارید در این چله شرکت بفرمایید؟ من اسم شما را وارد کردم اگر تمایل ندارید بفرمایید جایگزین کنم  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

دوستان من از نادعلی واقعا حاجت گرفتم اگر دوست داشته باشید چهل نفر بشیم شروع می کنیم هر نفر یکبار نادعلی رو بخونه هر روز به نیت یکی از دوستان

1.حلوالوزدماوند

2.گل92

3.ملی 1030

4.goliiijon

5.anistar

6.نوریجان

7.belabel

8.khoodamam

9.mahijon

10.فرشته کوچولو11

11.

https://www.islamquest.net/fa/archive/question/fa8308  شما این مطلب رو بخون یه شعر هست و برای ق ...

من که از خوندنش حاجت گرفتم و اعتقاد دارم, الان اگه با زبون خودت خدا رو صدا کنی حاجت نمیگیری?اینم همونه دیگه خدا و پیامبر و امامت رو صدا میکنی

هر چیز که در جستن آنی آنی!
من که از خوندنش حاجت گرفتم و اعتقاد دارم, الان اگه با زبون خودت خدا رو صدا کنی حاجت نمیگیری?اینم همو ...

منم خوندم و همون روز حاجت گرفتم بستگی داره اعتقادداشته باشی یا ن

من که از خوندنش حاجت گرفتم و اعتقاد دارم, الان اگه با زبون خودت خدا رو صدا کنی حاجت نمیگیری?اینم همو ...

والا پس اون که اولش نوشته الکیه؟پس چرا تو مملکت ما اجازه نشر و‌چاپ این دعا داده شده با اون متن قبلش اگه ایرادی داشت مطمئنا مینوشتن شعره و ازین حرفا 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم