2777
2789
عنوان

کاش مدرسه وجود نداشت

160 بازدید | 25 پست

میخام زودتر مدرسه لعنتی تموم شه

من لکنت زبون دارم همش اذیتم میکنن

از همکلاسیام بدم میاد 

همش آدمو تحقیر میکنن

امسال سال آخرم 

فقط‌روزشماری میکنم ک تموم شه

ازشون متنفرم 

کاش زود تموم شه دی ماه ک کلا امتحاناته بعد عید هم زیاد مدرسه نیست فقط آذر و بهمن و اسفند 

خیلی اذیتم میکنن همش مسخرم میکنن تحقیرم میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بگید کاش آدم هایی که بقیه را مسخره می کنند، وجود نداشتند...چون این مشکل مربوط به مدرسه نیست. می تونه در محیط کار یا هر محیط دیگه ای هم پیش بیاد. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

عزیزجان اونا مشکل دارن نه شما. راه حلش این نیست که مدرسه زودتر تموم بشه. شما تحمل کن این روزها میگذره اما بدون که مشکلی نیست که کسی مسخره اش کنه. اعتمادبنفست رو ببر بالا. شما تنها نیستی نگران نباش. 

ببین از مدرسه در میای وارد اجتماع میشی

قرار نبست تو خونه بمونی

این جماعت نمیتونن جلوی دهنشون بگیرن

پس سعی کن خودتو قوی کنی اعتماد بنفست بره بالا 

منم ایراد ظاهری دارم تو دندونام فکم جلوعه مسخرم میکنن ببخشید عین خیالمم نیست

دو ایراد ظاهری دیگه هم دارم نمیگم چین چون کاملا لو میره کابریم ، خیلی مسخره میشم جوری که بچه خواهرشوهرم که ۵ سالش بود فکش رو آورد جلو و ادای قیافه منو درآورد (بی دلیل صرفا از روی بچگی )

ولی من اینو میدونم که خدا منو به این شکل پسندیده و آفریده 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤