2777
2789
عنوان

چهل روز دعای نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 3273 بازدید | 451 پست
والا پس اون که اولش نوشته الکیه؟پس چرا تو مملکت ما اجازه نشر و‌چاپ این دعا داده شده با اون متن قبلش ...

این همه حدیث جعلی ساختن وبعصیاخودشون اعتقاد ندارن مردمم از اعتقاد میندازن

والا پس اون که اولش نوشته الکیه؟پس چرا تو مملکت ما اجازه نشر و‌چاپ این دعا داده شده با اون متن قبلش ...

همون , آدم باید به قلب و حس خودش اعتماد کنه,ولش کن

هر چیز که در جستن آنی آنی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگرنزدبزرگی یا امیری میروی ، روزی سه مرتبه دعا ی ناد علی رابخوان وبر جمیع اعضای خود بِدَم محب ومخلص تو شود.

واگر به نیت فرزند بخوانی حق تعالی به تو فرزند کرامت کند.

اگر خواهی شخصی را مسخر خود گردانی در شب جمعه چهارده مرتبه به اسم او بخوان و صد مرتبه صلوات بر محمدوآل او بفرست البته مسخر تو گردد و هرچه گویی از سخن وصلاح تو بدر نرود.

واگر بعد از نماز صبح به نیت مال این دعا را نه مرتبه بخوانی غنی شوی.

و اگر جهت ادای قرض پانزده روز روزی بیست ودو مرتبه بخوانی ادا شود

و اگرزنی دیر زاید پنج نوبت بر آب بخواند و بخورد آن زن زود زاید.

و اگر کسی این دعا را با خود دارد از شر جمیع حیوانات وجن و انس محفوظ باشد

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

دوستان من از نادعلی واقعا حاجت گرفتم اگر دوست داشته باشید چهل نفر بشیم شروع می کنیم هر نفر یکبار نادعلی رو بخونه هر روز به نیت یکی از دوستان

1.حلوالوزدماوند

2.گل92

3.ملی 1030

4.goliiijon

5.anistar

6.نوریجان

7.belabel

8.khoodamam

9.mahijon

10.فرشته کوچولو11

11.مریم (خواهر نوریجان)

12.خدیجه حیدری

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

1.حلوالوزدماوند

2.گل92

3.ملی 1030

4.goliiijon

5.anistar

6.نوریجان

7.belabel

8.khoodamam

9.mahijon

10.فرشته کوچولو11

11.مریم (خواهر نوریجان)

12.خدیجه حیدری

13.تبسم93

14.مرضیه

15.

از کی باید شرو کنیم

عزیزم ان شا الله 40 نفر بشی شروع کنیم اگر موافق باشید

من ک هربار خوندم حاجت گرفتم  تو ب فکر امثال خودت باش

عزیزم شما چه حاجتایی گرفتین مثلا حاجت غیرممکن هم گرفتین؟

من کوچک بودم یکی دوبار بهم حاجت داد اما حاجتام ساده بودن

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

عزیزم شما چه حاجتایی گرفتین مثلا حاجت غیرممکن هم گرفتین؟  من کوچک بودم یکی دوبار بهم حاجت د ...

من بیمارستان بودم دخترم همش 15 روزش بود خیلی نگران بودم احتمال خونریزی روده میرفت خدا کمک کرد مشکلم حل شد برای کار همسرم هم حاجت گرفتم

تگمون کن هر موقع شروع کردین

حتما عزیزم

استارتر فقط ۱بار؟؟

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا