نغمه۲۷ مدیر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 عنوان نظر سنجی اسم دختر | مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 56 پست دوتا دختر دارم سومی ناخواسته بود ازقرار معلوم اینم دختره ...دختر اولماسمش غزله دومی عسل حالا سومی؟؟ تعداد رای : 40 نظرسنجی خودم عاشق اسمنفس هستم اطرافیان مُرسل رو پیشنهاد دادن حالا نظر شما عزیزان؟ نفس 40 100% مُرسل 0 0% یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم... 1397/10/30 | 15:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
**تینا** عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 23013 مرسله مثله مسلم خونده مي شههيچكدوم از اسمات خوب نيست خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 مرسل چیه دیگه از خودشون اسم در میارن اون دو تا ایرانیه بعد مرسل عربی رو کجای دلت میخوای بذاری خواهر والا بخدا من ک میگم نه نفس بهتره 😍مرسل 😂😂 یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 یا خدا مُرسل چیه نذاریا؟؟شبیه اسم پیرمرداس نفس خوبه 😂چش یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
barannajib عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3873 هردفعه رفتم سونو پاهاش بسته بوده و دکی نتونسته ببینه ولی گفت ۱۰۰ درصد دختره ای جان ..میشه بپرسم کدوم شهری ؟؟ ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد می کند 💔
eshgamdokhmali عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 12384 مرسل؟؟؟؟؟؟؟عاجزانه ازت میخام این ظلمو درحقش نکنی😥😥 کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 مرسل چیه دیگه 😕😕😕 نمیدونم خو گفتن یه مرسلی هم هست 😂😂من خودم ندوست یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 مرسل؟؟؟؟؟؟؟عاجزانه ازت میخام این ظلمو درحقش نکنی😥😥 😂😂چش یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 کاش پسر بود میزاشتی حسن😂😂😂اهنگاش یکی بود. 😂😂😂فعلا ک دختره یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
مهربانو۱۹۱۶ عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4252 هستي هلن هم قشنگه واي چه حالي ميكني سه تا دختر😍 آره هلن خیلی خوکشلهاز نفس شیکتره اگه ثبت احوال شکلک در نیاره
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 ای جان ..میشه بپرسم کدوم شهری ؟؟ مشهد عزیزم یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 آره هلن خیلی خوکشله از نفس شیکتره اگه ثبت احوال شکلک در نیاره اسم دخترای خواهرم اینه هستی وهلن یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...