2777
2789
عنوان

سبد حمایتی ...

268 بازدید | 41 پست

سلام دوستان

سبد کالای تامین اجتماعیا رو ظاهرا دارن میدن

بعد اینکه همسر باید تامین اجتماعی باشه یا منم حسابم؟؟   

چون من تامین اجتماعی هستم ولی همسرم خیر

هر کس اطلاعاتی داره بگه خوشحال میشیم بشنویم    متشکرم

برای شادی روح مامانم صلوات می‌فرستید لطفاً

دیروز اخبارش پیچید ولی هنوز ک ندادن فقط کسایی ک بیمه تامین اجتماعی هستن میگیرن عزیزم یعنی فقط تو میگیری  

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز اخبارش پیچید ولی هنوز ک ندادن فقط کسایی ک بیمه تامین اجتماعی هستن میگیرن عزیزم یعنی فقط تو میگ ...

خب من باید چی ببرم که بهم بدن؟ 

کارت یارانه که به حسابم همسرمه

زنگ زدم پرسیدم گفت نمیدونیم ولی کارت یارانه رو بیار چک کنیم

🚩 نحوه پیگیری مشکل کسانی تا به امروز "بسته حمایتی" به حساب آنها واریز نمی‌شود

🔹تا عصر امروز باید مبالغ نقدی "بسته حمایتی" به حساب یارانه تمام مشمولان این سری از پرداخت بسته حمایتی واریز شود اما در صورت عدم واریز این مبالغ ۱۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومانی، این افراد از دو طریق تعیین شده، می‌توانند این مشکل را پیگیری کنند

🔻معاون اداری و مالی سازمان تأمین اجتماعی : "این افراد از روز دوشنبه اول بهمن ماه می‌توانند با ارسال پیام به سامانه #4*4* وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پاسخ خود را دریافت کنند همچنین مرکز ارتباطات مردمی سازمان تأمین اجتماعی با شماره تماس 1420 آماده پاسخگویی به بیمه‌شدگان در مورد بسته حمایتی است."

نمیدونم والا ما هم تامین اجتماعی هستیم ولی ندادن 

رفتین سوال کردین؟

فکر کنم پولش نمیاد به حساب. پول غیر قابل دریافته   یعنی فقط خودشون میتونن چک کنن

خب من باید چی ببرم که بهم بدن؟  کارت یارانه که به حسابم همسرمه زنگ زدم پرسیدم گفت نمیدونیم ول ...

نمیدونم عزیزم احتمالا تو کارت یارانه همسرت میریزن واس تورو چون شنیدم تو حسابی ریخته میشه ک ازش یارانه میگیریم 

تامین اجتماعیاب سرپرست توکارت یارانه دیروز من ۲۵۰ نقددریافت کردم

باید حضوری رفت گرفت یا خودشون میریزن وایسیم ببینیم اس ام اس میاد یا خودمون باید بریم چ جوری گرفتی عزیزم