2777
2789
عنوان

میخوام دوباره درس بخوونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام نور داره بدون کنکور دانشجو می گیره. بهترین گزینه پیام نوره.چون حضور در کلاس اجباری نیست. و هشت ...

هدفم همینه دفتر ثبت اسناد بزنم.چون سی و پنج سال دیگه جای دولتی کار نمیدن.میخوام خودم یکاری رو شروع کنم

تلاش کن،طلاش کن!
پیام نور داره بدون کنکور دانشجو می گیره. بهترین گزینه پیام نوره.چون حضور در کلاس اجباری نیست. و هشت ...

دفتر خدمات قضایی ب این سادگیا نیست اول اینکه اولویت با قاضی های بازنشسته هست و بعد کسایی که دکتری حقوق دارن. من بابام دکتری داره ثبت نام کرده ولی فعلا خبری نیست میگه اگه قاضی بازنشسته باشه ب اون میدنش.. در کل قوه قضاییه هیچ عدالتی تو هیچ کاریش نیست 

سلام منم دوست دارم دوباره شروع کنم و اين بار براي پزشکي يا دندانپزشکي يا داروسازي بخونم  خودم ...

من ۲۶ سالمه

دوتابچه ۳ سال و کمتر یک سال دارم

قصدداشتم براکنکور تجربی بخونم بنظرت ازالان شروع کنم میرسم؟

دیپلمم انسانی بود

خانوادم میگن ازمون استخدامی دستگاه اجرایی شرکت کن شایدقبول بشی 

من بخاطر 

کارش میخوام تجربی بخونم

منم راستش حس کنکور دیگه ندارم.مجازم بشم شاید با رتبم نتونم برم رشته ای که دوس دارم.میخواستم برم دانشگاه ارشاد.البته نمیدونستم معتبره یا نه؟ولی پیام نور میدونم مدرکش معتبره

تلاش کن،طلاش کن!
درس خوندن خوبه اما صرف درس خوندن هدف نیست وسیله است برای رسیدن به هدف  انگیزه ات از خوندن حقوق ...

میخوام امتحانشو بدم دفتر ثبت اسناد بزنم.شوهرمم کار درست و حسابی نداره.میخوام حداقل خودم یه تلاشی بکنم بخاطر دخترم

تلاش کن،طلاش کن!