2777
2789
عنوان

دارم میرم سزارین.دعام کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 1842 بازدید | 123 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می شه برای منم دعا کنید . بچم تو خطرات زیادی هست . دعا کنید سالم سالم به دنیا بیاد به موقع

چشم عزیزم اگر قابل باشم.ان شاءالله ب سلامت نی نیت رو بغل بگیری

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.پرنسس الان ۶ سالشه   .شکرت خدا.مامان بی صبرانه منتظر قدم‌های نازت تو هست پرتقال شیرینم.

عزیزم مهسا.ما تو ی گروه باهم بودیم چله برداشتیم .شما مدیرگروه بودین.نیت دوتامون هم نی نی بود.الان تا ...

اره گلم معجزه خدا برا من اتفاق افتاد خدارو شکر انشالله همه به آرزوشون برسن ااتماس دعا دارم الانم میرم اماده شیم بریم بیمارستان

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر
اره گلم معجزه خدا برا من اتفاق افتاد خدارو شکر انشالله همه به آرزوشون برسن ااتماس دعا دارم الانم میر ...

بسلاتی عزیزم.دست راستت رو سرمن .ان شاءالله زایمان راحتی داشته باشی.برامنم مث معجزه بود بخدا

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.پرنسس الان ۶ سالشه   .شکرت خدا.مامان بی صبرانه منتظر قدم‌های نازت تو هست پرتقال شیرینم.

بچه ام تو دستگاه بود .۱ساعت میشه اوردن پیشم

سلام عزیززم تبریک میگم بهت الهی همیشه سلامت باشه نی نیت، چرا تو دستگاه بود بچم؟ الان خوبه؟ زایمانت راحت بود؟ خودت خوبی؟ 

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
سلام عزیززم تبریک میگم بهت الهی همیشه سلامت باشه نی نیت، چرا تو دستگاه بود بچم؟ الان خوبه؟ زایمانت ر ...

فدات شم گلم .خداروشکر بهتره.کمی مشکل تنفسی داشت.صبح ساعت ۹زایمان کردم .ساعت دو اوردن پیشم.