2777
2789
عنوان

مشتری بدموقع....

197 بازدید | 17 پست

سلام دوستان خوبم میخوام راهنمایی کنید باتجربه هاتون بگین من چیکارکنم؟من تو کارچرم هستم وخیلی وقتها کاراهارو اینترنتی میفروشم یه مشتری دارم که آقاست و خیلی ازمنم بزرگتره و البته ایشونم متاهل ایشون پای ثابت کارای بنده است اماخب مشکل اینه همیشه بدموقع زنگ میزنه مثلا ۱۱وگاهیم پیش اومده ۱۲شب زنگ میزنه سفارش بده جواب که نمیدم  پیام میزنه اونم جواب نمیدم  پی ام میده خیلیم خودمونی حرف میزنه مثلا میگه نفرستادی عکس رو!!!!! این رفتاراش رو اعصاب منو شوهرمه سری قبلی شوهرم بهش خیلی محترمانه تذکر داد اما امشب دوباره ۱۱ونیم زنگ زد منم جواب ندادم شوهرم حسابی شاکی شده.چیکارکنم اگربهش بتوپم ازاون طرف مشتریم میپره و اگرم چیزی نگم ازرونمیره ونمیخوام بخاطراون شوهرم عصبی بشه.پیشاپیش عذرمیخوام بخاطرنت ضعیف.

دخترم معجزه خدا هست,خدانگهدار همه ی معجزه هاش باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت ده به بعد گوشیتو بزار رو هواپیما.پرسیدشم بگو به خاطر اشعه میزارم که برا بچم موقع خواب ضرر نداشته باشه.فرداش خودت زنگ بزن بهش.خودش دیگه میفهمه زنگ نمیزنه

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅 
ساعت ده به بعد گوشیتو بزار رو هواپیما.پرسیدشم بگو به خاطر اشعه میزارم که برا بچم موقع خواب ضرر نداشت ...

والا واضح تر ازاینم گفتم زنگ نزن حالیش نیست

والا واضح تر ازاینم گفتم زنگ نزن حالیش نیست

پس همون بهتر که رو هواپیما بزاری نه خودت میفهمی که اعصابت بهم بریزه نه شوهرت.اونم گور باباش.دوبار بزنگه ببینه در دسترس نیستی شبا دیگه نمیزنه

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅 
پس همون بهتر که رو هواپیما بزاری نه خودت میفهمی که اعصابت بهم بریزه نه شوهرت.اونم گور باباش.دوبار بز ...

الانم همین کارو کردم اما طفلک شوهرم همش داره حرص این ادم بی عقل رومیخوره