2777
2789

دخترم دو سال و نیمشه همه هم سناش میرن دستشویی هفت ماهه دارم دستشویی کردن یادش میدم اما یاد نمیگیره سه متر زبونشه جنب و جوش داره غذا هم خیلی خوب میخوره از هم سناش چاق تره یه چیز که میگم مث طوطی حفظش میکنه اگه ماه دیگه ازش بپرسم جواب میده اما هر کاری میکنم موقع جیش یادش میره و خودشو خیس میکنه خونه بوی گند میده گفتم خیر سرم این ماه فرشارو بشورم جاریم که تازه عروسی کرده رو دعوت کنم چار روز یاد گرفت خودش میرفت دستشویی اما این پنج روزه باز جیش میکنه به خودش بگین چی کارش کنم اروم باهاش صحبت میکنم همینه تند باهاش داد میزنم همینه خسته شدم دیگه هر کی میبینم میگه هنوز پوشکه الان ۱۶ کیلوهه قد و هیکل داره اما پوشکه دوس دارم از دستش سر خودمو بکوبونم به دیوار بگین چه خاکی بگیرم تو سرم

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی بهش میگم باز نمیکنه روی دیوار دستشویی عکس باب ایفنجی هم جسبوندم باز دستشویی میکنه به خودش

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

دو سال و نیمشه و هفت ماهه داری تلاش میکنی؟ یعنی هنوز ۲ سالش نشده بود؟ خیلییی زود شروع کردی. کاش در این موارد مهم با پزشک و مشاور صحبت کنین قبلش. میدونی باید فاصله ی بین از شیر گرفتن و از پوشک گرفتن حراقل ۳ ماه باشه وگرنه بچه از نظر روحی آسیب میبینه

دختر خوب زوری که نیست

این که یه بچه بتونه خودش رو نگه داره قسمت عمده اش دست خودش نیست مربوط به یه سری از اعصاب توی بدن میشه که تا تکمیل نشه این توانایی هم کامل نمیشه

بهش فرصت بده تا سه سالگی فرصت داره

در ضمن به قد و هیکل نیست که به حرف مردم هم اهمیت نده

از قدیم گفتن از هر چی بترسی سرت میاد....

عزیزم   به قد و وزن نیست،   دخترتون هنوز آمادگی نداره،  یعنی هنوز  بدنش از لحاظ دفع ادراری   کامل نشده،   خیلیا تا ۳ سالگی صبر میکنن،    به هیییچ عنوان بخاطر  حرف اطرافیان به بچه تون   فشار نیارین که   عواقب بدی داره،  ممکنه ترس از  دفع بگیره که تا سالها اذیت بشین.   

دو سال و نیم خیلی زوده عزیزم.‌ربطی به حرف زدن نداره اون الان دستگاه عصبی اش کامل نشده چرا انقدر عذاب ...

والا بگم چی خواهر دیگه خودم خستم خودشم نمیزاره پوشکش کنم مگه فقط تو خواب تو خونه پوشکشو در میاره