2777
2789
عنوان

ترو خدا بیایین بگین من چی کار کنم خسته شدم دیگه دارم خفه میشم از گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 44 پست
عزيزم اين ناراحتي نداره يكي از فاميلاي ما هم اونجوري بود تا ٤ سالگي پوشك ميكرفتن واسش استرس داشت شاي ...

حتما میرم

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صندلی توالت امتحان کن عالیه برای من جواب داد

کردم جواب نداد

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

سلام دوستان اگه از دیجی کالا خرید کردین ممنون میشم پرسشنامه زیر رو تکمیل کنید

پرسشنامه مربوط به پایان نامه ارشدمه و نیاز دارم سریعتر پاسخ داده بشه، ببخشید فکر میکنم اینجا بتونید کمکم کنید مرسی

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8GhZ7Qm8LAu1saNE5LX3PG4bxl9ebKFlV_X0Zra1oLv04Ag/viewform?usp=sf_link

یه ماژیک بخر ببر بزار توالت بگو رو درو دیوارا میتونه نقاشی بکشه از این ماژیکا که پاک میشه. فقط به شرطی که اولش تو دسشویی جیش کنه 

باور نمیکنم خدا به کسی بگوید؛ نه...... خدا فقط سه پاسخ دارد. 1.چشم 2.کمی صبر کن. 3.پیشنهاد بهتری برایت دارم...... ☺️همیشه در فشار زندگی اندوهگین نشو؛ شاید خداست که در آغوشش می فشاردت. برای تمام سختی هایی که میکشی صبر کن. صبر اوج احترام به حکمت خداست🌺🌺🌺🌹🌼🌼🌼🌼
دو سال و نیمشه و هفت ماهه داری تلاش میکنی؟ یعنی هنوز ۲ سالش نشده بود؟ خیلییی زود شروع کردی. کاش در ا ...

یک سال و نیمش بود از شیر گرفتمش چند ماه بعد پوشکو شروع کردم

دو سال و نیم خیلی زوده عزیزم.‌ربطی به حرف زدن نداره اون الان دستگاه عصبی اش کامل نشده چرا انقدر عذاب ...

من دوتا بچه ام زیر دو سال گرفتم 

این چه حرفیه آخه

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

عزیزم بچه ها متفاوتن.سن دستشویی گفتنشونم متفاوته.اون که از قصد نمیخواد اذیت کنه هنوز توانشو نداره.لازمم نبود بی پوشک ولش کنید.از این پوشک شورتیا تنش کنید زود به زود حدود هردوساعت ببریدش دستشویی.از قبل یه جایزه خیلی کوچولو در حد حتی یه شکلات یا هرچی تو یه گوشه دستشویی بزارید اونجا که جیش کزد بدید بهش.از قبل ده پونزدهدتا چیز کوچولو مناسب هدیه بگیرید.تمام‌اینکارارم با محبت و آرامش انجام بدید.خونه تمیز میشه جاریتونم میادو میره اما اثرات بد رفتار شما تا عمر داره تو ذهن بچه میمونه 

یک سال و نیمش بود از شیر گرفتمش چند ماه بعد پوشکو شروع کردم

یه تاپیک جامع از پوشک گرفتن هست. توش کلی موارد مهم رو گفته. مثلا جندتا ورزش داره که کمک میکنه اعصابشون کامل بشه. فقط تو رو خدا خودشو خیس کرد اصلا اصلا دعواش نکن چون خیلی آسیب میبینه‌