2777
2789
عنوان

ترو خدا بیایین بگین من چی کار کنم خسته شدم دیگه دارم خفه میشم از گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 44 پست
شرت اموزشی تنش کن که لااقل خونه خیلی داغون نشه

دو تا خریدم به درد اشغال هم نمیخورن تا دستشویی میکنه انگار هیچ چی پاش نیست کامل میریزه زمین

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

تازمانیکه پوشکش کنی وضع همینه بایدکلا پوشکوبزاری کنار تایادبگیره 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا بچه ام زیر دو سال گرفتم  این چه حرفیه آخه

عزیزم قدیمی ها هم بچه رو ۱ سالگی میگرفتن ولی این دلیل بر درست بودنش نبست. هم از نظر پزشکی هم روانشناسی ثابت شده زیر ۳۰ از پوشک بگیرین آسیب میرسونه به بچه . مگر در مواردی که خود بچه میخ اد و همکاری میکنه نه بچه ای مثل بچه ی من یا استارتر که واقعا تواناییش رو نداره

اصلا نمیشه برای همه نسخه یه جور پیچید هر بچه خصوصیاتش منحصر بفرده 

من دختر اولم دو سالگی راحت از پوشک گرفتم دومی تا 4.5 طول کشید خیلی عاقل بود همه چی رو هم کامل می دونست ولی اینو هیچ رقم کوتاه نمیومد یه کم بهش فشار اوردم دیدم خودشو نگه می داره دستشویی نمی کنه  یبوست گرفت دیگه رهاش کردم اصلا حرف اطرافیانم اذیتت نکنه بزار بچه با ارامش به وقتش بدون استرس دستشویی رفتنو یاد بگیره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
یه تاپیک جامع از پوشک گرفتن هست. توش کلی موارد مهم رو گفته. مثلا جندتا ورزش داره که کمک میکنه اعصابش ...

باشه میشه لینکشو بدین؟

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

خوب مطمئنا سر بچه داد میزنی. بهش استرس وارد میکنی. یا همش بهش میگی بچه های این و اون بهتر از تو هستن و میرن دستشویی. من برای دخترم اولین کاری که کردم این بود که براش قصری خریدم. گذاشتم تو حمام. بعد هر وقت خواستم برم دستشویی هی بلند میگفتم وای جیشم میاد. وای جیشم میاد. و بهش میگفتم من رو ببره دستشویی. برای هر دفعه که جیش میکرد بهش جایزه میدادم( برچسب رنگی یا کتاب یا هر چیزی که ارزون باشه )  بعد بهش میگفتم که چقدر بهش افتخار میکنم خیلی هم صبوری کردم. وقتهایی هم که خودشو خیس میکرد من بهش میگفتم اشکال نداره دفعه ی بعدی دخترم حتما یادش میمونه. و در آخر اینکه شما خودت هم مقصری عزیزم. چرا اینقدر دیر به فکر افتادی؟ حالا هم باید صبوری کنی. گریه نکن. داد نزن دعواش نکن. سرکوفتش نزن 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
تازمانیکه پوشکش کنی وضع همینه بایدکلا پوشکوبزاری کنار تایادبگیره 

برم بیرون مث بازار چی؟؟؟

عزیزم اول که همینکه وقتی جیش میکنه عصبانی میشی و ... خودش بیشتر باعث میشه که دفعه بعدم جیش کنه چون با اعصابش در ارتباط هس ، اصلا استرس نباید بدی بهش، بعدم چن روز اول مثلا یک هفته خودت باید وقت بذاری و هر نیمساعت ببری دسشویی بعد هر یکساعت  ببری بعد بیشترش کن و حتما تشویق کن وجایزه بده. 

وقتهایی که خودت میری دسشویی اونم ببر ببینه و براش توضیح بده مامان اینجا جیش میکنه ! 

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 
عزیزم قدیمی ها هم بچه رو ۱ سالگی میگرفتن ولی این دلیل بر درست بودنش نبست. هم از نظر پزشکی هم روانشنا ...

بچه های من از موقعی میخوابن تا وقتی پا میشن جیش نمیکنن 

شاید همین باعث شد بتونم راحت از پوشک بگیرمشون بچه با بچه فرق داره

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

بچه های من از موقعی میخوابن تا وقتی پا میشن جیش نمیکنن  شاید همین باعث شد بتونم راحت از پوشک ب ...

دقیقا یکی از علائمش همینه که بچه شب تا صبح خشک باشه. دختر من دوسالشه ولی گلاب به روت صبح پوشکش پره.‌ خوب همچین بچه ای رو الان بخرم فقط چند ماه اعصاب داغون دارم و خونه ی نجس وبچه هم آسیب میبینه

بچه های من از موقعی میخوابن تا وقتی پا میشن جیش نمیکنن  شاید همین باعث شد بتونم راحت از پوشک ب ...

اینم یه دلیله دختر من شب ادراری هم داره

میگم که کلابزارکنار

باشه

اینم یه دلیله دختر من شب ادراری هم داره

طبیعیه خوب 

پسر ابجی من تا ۵سال ونیم شب ادراری داشت 

پسرداییم تا ۱۲سالگی

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐