2777
2789

میوه..دیگه چی...چی کم کالریه بخورم؟...

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چیز حتی شیرینی ولی کم . چهارکیلو تو این ماه کم کردم

من ۴ کیلو کم کنم عالیه

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

بچه ها کسایی که دوس دارین دیگه چاق نباشین یه سر به سایت تناسب فکری بزنین . قسمت رایگانش رو دانلود کنید. زندگیتون دگرگون میشه. منم دعا کنید😊

هر چیز که در جستن آنی، آنی
رژیم من کربوهیدرات خیلی کم داره 

کربوهیدارت خیلی کم چنان ضرری بهت وارد کنه هرگر جبران نشه میدونم الان هر جی برات بگم قبول نمیکنی و زیر بار نمیری خودمم یه روزی اینکارو کردم هرکی میگفت نکن ضرر داره بدبخت نیشی گوش ننیدام میگفتم چرت و پرت میگه بعد یه مدت فهمیدم چه خاکی توسرم شد و دیگه هم جبران نشد که نشد

و دیگر هیچ...

من رژيمم ولى خيلى گشنم ميشه

روزى يه تخم مرغ آپز  يه كاسه سالاد

و دو سه تا ميوه قبل خواب شير دارچين

به غير از اينا هم سر سفره از غذا يه چيزايي ميخورم ولى كمتر 

آرزو میکنم که به آرزوت برسی 🥰

بادمجون کبابی گوجه کبابی

سیب زمینی کبابی

مرغ آبپز

اسفناج بخارپز

تخم مرغ آب پز

خیار 

گوجه

خرما

عدسی

نونم فقط لواش

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)