2777
2789
عنوان

بچه برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 89 پست

یه طب سنتی توی کوارمیشناسم که کارش خیلی خوبه حتی ازاصفهان وتهران هم دیدم میان پیشش اگه خاستی بهت آدرس میدم انجاهم ببرینش ولی باید مداوم پیشش بریدتانتیجه بگیرید. اخه یه خانمی سرطان روده گرفته بودوپیش این طب سنتی خوب خوب شد. بازم پناه برخدا امتحان کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه طب سنتی توی کوارمیشناسم که کارش خیلی خوبه حتی ازاصفهان وتهران هم دیدم میان پیشش اگه خاستی بهت آدر ...

آهان باش گلم آدرس بده ممنونم ازت 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
خواهش میکنم عزیزم. کوار فلکه سوم روبروی کلانتری، پاساژزارع. داخل پاساژدکتر دهناد. 09178555220. توکل ...

مرسی عزیز دلم خیلی خیلی لطف کردی

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
بله عزیزم .وقتی هم اون کلماتو میگف هیچکس متوجه نمیشد جز خودم باید ترجمه میکردم😁😁 الان پسرم شش سال ...

خداروشکر...من اونقدر ناراحت وعصبیم که نگو..میگم نکنه خوب حرف نزنه..اابته خیلی باهوش وشیطونه..اسم تمام اضلاع رومیگه..تا۲۰میشماره..رنگهارو همه روبلده..جمله کوتاهم میگه..مثلا غذا میخوام..دستشویی دازم..بریم بیرون..ولی بخواد ی چیزی روتعریف کنه چیزای درهم میگه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
کاری نکردم عزیزم. انشااااا خداوند شادی بهتون بده

ممنون گام ان شاالله همیشه خوش باشی 

سلام پسر منم سه سال ونیمه هست حرف نمی زنه خیلی ناراحتم‌

آخی عزیزم ... اگه راه میره نگران نباش .... چون پسر خواهر شوهرمم سه سالش بود فقط صدا از خودش در مباورد و در حد بابا و ماما ولی الان ب نسبت خیلی خوب شده ولی بازم نسبت ب سنش ک ۴سالشه صریح حرف نمیزنه 

البته خودم هم دیر حرف زدم ،،دخترم هم دیر حرف اومد الان کلاس سومه ،،ولی بازم نگران پسرمم ،

پس ارثیه نگران نباش گلم حرف میزنه 

اره یک سالگی راه رفت

خب خداروشکر نگران نباش ... رفتی پیش دکتر گوش و حلق و بینی ک زبونشو ببینه؟؟آخه بعضیا یا لوزه سوم دارن یا زیرزبونشون ی خط اضافه اس ک باید عمل کوچیک کنن