2777
2789

لطفا تاپيك هاي قبلم را بخونيد نظر بدين كسي را ندارم باش مشورت كنم 

مادر سوهرم رفته مشهد  شب قبل رفتش هم مهمون بوديم با شوهرم ودخترم خدافظي كرد با من نه  البته منم باهاش سر سنگين بودم انم جواب خدافظيم را  نداد 

حالا مامانم ميگن تو زنگ بزن و با مامانش  نميشه كله بگيري و بزرگتره ها و  .... 

نمي دونم بزنم يا نه چون اخلاقش اين طوريه كه سريع برداشت مي كنه كه حق باش بوده منم اصلا دل خوشي ازش ندارم  واگه هم زنگ بزنم بازم ته دلم ازشون ناراحتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما بهش زنگ بزن چیزی از شما کم نمیشه واین کارشما باعث میشه هم به وظیفه اخلاقی ودینی ات عمل کرده باشی ...

مامانم هم ميگه برات مهم نباشه چي فكر مي كنه تو كار خودت را بكن اما هم اخلاقش را مي دونم هم متاسفانه قلبم پر از كينه اس از پدر ومادرس

دیگه هم سن وسال خودت نیست که زنگ نزنی واسه اینکه فکر نکنه حق با خودشه و مثلا تنبیه بشه. سنی ازش گذشته و تو دیگه نمیتونی عوضش کنی. حالا به فرض اینجوری هم فک کنه. چه اهمیتی داره. مهم شوهرته. زنگ بزن آشتی کن. و‌دیگه هیچوقت قهر نکن

مامانم هم ميگه برات مهم نباشه چي فكر مي كنه تو كار خودت را بكن اما هم اخلاقش را مي دونم هم متاسفانه ...

شما هم عزیزم قلب خودت را از کینه ها خالی کن چون این نفرت که شما حامل ان هستی اول وجودخودت را اسیب می زنه.

دليلم بگو 

بابا حالا اونجوری فکر کنه  دوتام بگه اره از اولم گفتم تو اینی اونی چه فرقی میکنه ب حالت؟ پیزه دیگه باو بزار پای پیریش تو خوب باش بزار اون بسوزه بعدا والله