2777
2789
عنوان

بياين بگين زنگ بزنم اشتي كنم با مادر شوهر يا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 22 پست
شما هم عزیزم قلب خودت را از کینه ها خالی کن چون این نفرت که شما حامل ان هستی اول وجودخودت را اسیب می ...

مي دونم  اما كارا و حرفاش دايم رژه ميره جلوم  خدا كمكم كنه دعا كنيد بتونم قلبم از كينه اشون خالي كنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مي دونم  اما كارا و حرفاش دايم رژه ميره جلوم  خدا كمكم كنه دعا كنيد بتونم قلبم از كينه اشو ...

می دونم عزیزم اما سعی کن با تمام وجود وتلاش خود بی خیال بشی وخودت را از حمل این نفرت ها نجات بدهی.

اوووو خواهراینکه چیزی نیس.بروتاپیکای منو بخون ببین مادرشوهرچیا که بهم نگف آخرم بعدازیکماه من پیشقدم سدم واسه آشتی.تو بزرگی کن این هرکی بَده حسابوکتابش باخداباشه.من رفتم آشتی کردم ولی نبخشیدمو حلالشون نمیکنم

تموم دنیا یک طرف تو یک طرف عزیزم

واقعیتش رو بخوای اگه من بودم زنگ نمیزدم ، هر وقت دیدمش زیارت قبول باشه بهش میگفتم 

البته شرایط خودت و همسرت و رابطتتون رو با اونها هم در نظر بگیر ، اگه یه درصد فکر می‌کنی زنگ نزدن باعث این میشه که رابطتتون خیلی بد بشه ،شما خانومی کن و زنگت رو بزن 

من چون شخصا سالهاست که تماس نمی‌گیرم برای هیچ مناسبتی ، اینطور مواقع هم کسی از دستم دلخور نمیشه ، همیشه هم حضوری تبریکات رو میگم ، اگه هم کسی برام بره تو ژست طوری رفتار میکنم که انگار متوجه رفتن تو ژستش یا تیکه هاش نشدم