sanaasal94 مدیر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 1559 عنوان جوشهای صورتم و سفیدی موهام اعتماد به نفسمو گرفته😔 | مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 35 پست چیکار کنم؟جوشام ده دوازده ساله که هستن و نه دکتر و نه طب سنتی جواب نداده موهامم از زمان کنکور یخورده سفیدی داشت الان زیاده رنگ نزنم تابلو رنگم بزنم بقیشم سفید میشن😓 همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی 1397/10/29 | 12:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Saghii عضویت: 1396/01/21 تعداد پست: 8611 عزیزم قیمتش چنده? دیجی کالا زده ۵۴ عزیزم 🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی نکن🚫
داکی عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 885 خودم میگم شاید زیاد رنگ زدم سفیدیاش زیاد شده سی و دو سالمه یک سوم موهام قشنگ سفیده منم موهام کلم سفید شده ۳۷ سالمه
خاله_ریزه_ عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 1568 من واقعا راضیم چندمبن باره خریدم ضدافتابشم دارم من ازوقتی ک باردار شدم صورتم فجیع جوشریز زده لک هم شده اگ واقعا تاثیرنداشت بگیرم کلافه شدم ازاین جوشا خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت😍😍😍
Saghii عضویت: 1396/01/21 تعداد پست: 8611 من ازوقتی ک باردار شدم صورتم فجیع جوشریز زده لک هم شده اگ واقعا تاثیرنداشت بگیرم کلافه شدم ازاین جو ... عزیزم با دکترت مشورت کن نکنه ضرر داشته باشه برا خانم باردار من راضی بودم 🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی نکن🚫
Saghii عضویت: 1396/01/21 تعداد پست: 8611 منم موهام کلم سفید شده ۳۷ سالمه هلیله سیاه 🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی نکن🚫