2777
2789
عنوان

عادت بد پسرم

119 بازدید | 14 پست

بچها پسرم ۳ سالشه یه عادت بدی که داره  اینه که موقع خواب دستشو می‌کنه تو لباسم به زور میرسونه به سینم. اوایل که از شیر گرفتم کاریش نداشتم گفتم شاید ارامش میگیره با اینکار. ولی الان براش تبدیل به عادت شده و واقعا عصبیم میکنه یسره دستش تو یقمه. مخصوصا شبها موقع خواب اگه نزارم جیغ میکشه نمیزاره بخوابیم. 

همه کار کردم از سرش بیفته عروسک دادم دستش، حتی کرست تن خرسش کردم فکر کنه منم سرگرم بشه ولی گول نخورد. پیش باباشم نمیخوابه. بخدا عصبیم کرده اگه فقط دستش رو میزاشت خوب بود اما فشار میده میچلونه به حد مرگ عصبی میشم گاهی دعواش میکنم دستشو میکشم انگار لج میکنه بیشتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر چندش 😣😣😣با خوندنش هم عصبی شدم حالا دوتا جیغم بزنه گریه کنه مگه چی میشه ؟واقعا عادت زشتیه

اخه دوتا جیغ نیست خونه رو میزاره سرش. بعد از سرش نمیفته الان نزارم نیم ساعت بعد دوباره میاد انجام میده. 

اخه دوتا جیغ نیست خونه رو میزاره سرش. بعد از سرش نمیفته الان نزارم نیم ساعت بعد دوباره میاد انجام می ...

اصلا نذار هر چی جیغ زد داد زد اجازه نده خودش درست میشه 

واقعا عادت خیلی چندشیه

تا خوابش اومد باباش سوار ماشینش بکنه بگردونتش تا خوابش بگیره. تا عادتش یادش بره

اخه موقع خواب نیست فقط‌. در طول روز هم میاد. کلی اسباب بازی براش خریدم باز گیر میده به من

اخه موقع خواب نیست فقط‌. در طول روز هم میاد. کلی اسباب بازی براش خریدم باز گیر میده به من

خیلی لجبازه خییلی. مسئله اینجاست نوزاد هم دارم تا شیر میخوام به اون بدم میاد دست میزنه. دعواش کنم نمیزاره نوزتدم شیر بخوره. از دستش نمیتونم به بچم شیر بدم همش گشنه‌اس