2777
2789
عنوان

جوشهای صورتم و سفیدی موهام اعتماد به نفسمو گرفته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 35 پست
بستگي به نظردكترت داره من اول ك شروع كردم هرروزميخوردم حالم خيلي داغون شده بودبعد كردش هفته اي دوتاد ...

شمام پوستت چربه؟من پوستم خیلی چربه اصلا مرطوب کننده اینا نمیزنم،جوشات بهتر شدن الان؟من یادمه یه دوره یه قرصاییداد دکتر بهم نزدیک عروسیم میخوردم کل صورتم ریخت بیرون منم گذاشتم کنار چون نزدیک عروسیم بود

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی
شمام پوستت چربه؟من پوستم خیلی چربه اصلا مرطوب کننده اینا نمیزنم،جوشات بهتر شدن الان؟من یادمه یه دوره ...

دکتر یه کرم بمن داد بنام کترل خوب بود ولی اگر میتونی هزینه کنی یه کرم بهت بگم درحد معجزه برا جوش

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمام پوستت چربه؟من پوستم خیلی چربه اصلا مرطوب کننده اینا نمیزنم،جوشات بهتر شدن الان؟من یادمه یه دوره ...

اره خيلي چرب بود اينوك شروع كردم متعادل شد ولي واسه بعضيا اوايل بيرون ميريزه مثلايكي دوهفته تايه ماه وب مرورخوب ميشه روهركي متفاوته مثلا دوستم هرروز ميخورد هيچيش نشد ولي من تمام كبدم بهم ريخت كلي ازمايش دادم همش حالت تهوع سرگيجه داشتم خون ازدماغم ميومد تااينكه دكترمو عوض كردم گفت دوزدارو زيادبوده هفته اي دوتاش كرددركنارش كرم لايه بردار دادالان خداروشكرحالم خيلي خوبه.

واسه عروسيم ك قبل اين بودك برم دكتر صورتم اصن جوش نداشت دم عروسي يهوريخت بيرون اصن داغون شده بودم ازنظر روحي

دکتر یه کرم بمن داد بنام کترل خوب بود ولی اگر میتونی هزینه کنی یه کرم بهت بگم درحد معجزه برا جوش

کترل هم زدم یه مدت ولی کنار میزاری اثرش میره ،کرم چی؟

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی

ماسک برا منافذ باز عالی بهت بگم 

سفیده دوتا  تخم مرغو هم بزن با یه براش بزن رو صورتت روش دستمال کاغذی بزار بعد نیم ساعت از صورتت بردار بشور عالیه

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
اره خيلي چرب بود اينوك شروع كردم متعادل شد ولي واسه بعضيا اوايل بيرون ميريزه مثلايكي دوهفته تايه ماه ...

من تو عروسیم شب قبلش ارایشم تاشب موند رو صورتم یه جوش گنده رو پیشونیم زدم حتی تو عکسای اتلیه هم معلومه رو صورتم با اون همه گریم اصلا داغونم کرد

من تو عروسیم شب قبلش ارایشم تاشب موند رو صورتم یه جوش گنده رو پیشونیم زدم حتی تو عکسای اتلیه هم معلو ...

توعكسا ك درس ميكنن ولي ازنزديك خيلي بدبود حالام ميگم ولش كن بابامهم نيس همه بالاخره گاهي جوش ميزنن مام يكي ازونا 

من تو عروسیم شب قبلش ارایشم تاشب موند رو صورتم یه جوش گنده رو پیشونیم زدم حتی تو عکسای اتلیه هم معلو ...

خب هرشب و هرصبح صورتتو بشور بعد با یه تونر خوب پاک کن من صورتم چربه کارم همینه

تونر سی گل خوبه

قیمتش چنده این کرم؟واسه جوشاست یا جای جوش؟

هردوتاش هم جای جوش هم خشک میکنه جوشو

چندماه پیش خریدم ۲۰۰

این واقعا خوبه؟؟؟؟

من واقعا راضیم چندمبن باره خریدم ضدافتابشم دارم

همینارو رعایت کنی استارتر 

نیازی ب قرص و دارو نداری عزیزم ماسکای دست ساز هم عالین طبیعی ها مث تخم مرغ و ....