2777
2789

چیکار کنم؟جوشام ده دوازده ساله که هستن و نه دکتر و نه طب سنتی جواب نداده موهامم از زمان کنکور یخورده سفیدی داشت الان زیاده رنگ نزنم تابلو رنگم بزنم بقیشم سفید میشن😓

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم میگم شاید زیاد رنگ زدم سفیدیاش زیاد شده سی و دو سالمه یک سوم موهام قشنگ سفیده

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی
دكتر برو راكوتان بده بهت اصن مرحله اخره ولي انقدصاف ميشه صورتت درسته ضررهم داره ولي اگ دكتركنترل كنه ...

اخه هورمونی و اینا نیست جوشام هر چی ازمایش دادم گفتن سالمه ولی یه دکتر طب سنتی بهم گفت صفرات زیاده شربت معدل صفرا داد بهم منم نخوردم ترسیدم

اخه جالبه من تا سن هیجده سالگی یه دونه جوشم نداشتم همه میگفتن چیکار میکنی انقد صافه صورتت الان لعنتیا نمیرن دوازده ساله😓

اخه هورمونی و اینا نیست جوشام هر چی ازمایش دادم گفتن سالمه ولی یه دکتر طب سنتی بهم گفت صفرات زیاده ش ...

یکی از گیاهان دارویی مفید هلیله سیاه نام دارد. طبع این گیاه سرد خشک بوده برخی خواص دارویی آن عبارتند از:

*از تقویت کننده‌های معده به حساب می‌آید و سیستم گوارشی را برای هضم غذا تحریک می‌کند. همچنین از دیگر خواص آن برای دستگاه گوارش، درمان سوزش سردل، درمان اسهال و رفع یبوست بوده، مصرف آن پس از غذا، اسیدیته معده را خنثی می‌کند.

*جویدن هر شب هلیله سیاه به طور متناوب، بیماری آسم را به 

*یکی از مهمترین خواص هلیله درمان سفید مو است

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
اخه جالبه من تا سن هیجده سالگی یه دونه جوشم نداشتم همه میگفتن چیکار میکنی انقد صافه صورتت الان لعنتی ...

صبح ناشتا خاکشیر اب جوش یه قاشق عسل تا ۴۰ روز بخور 

بعد غذا یه استکان کاسنی برا جوشات عالیه

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
صبح ناشتا خاکشیر اب جوش یه قاشق عسل تا ۴۰ روز بخور  بعد غذا یه استکان کاسنی برا جوشات عالیه

خاکشیر و اب جوش و عسل قاطی کنم بخورم؟کاسنی و شاهتره رو با هم قاطی هم میکنن میخورن واسه درمان جوش؟

جدا؟شش ماه حداقل باید بخورم درسته؟

بستگي به نظردكترت داره من اول ك شروع كردم هرروزميخوردم حالم خيلي داغون شده بودبعد كردش هفته اي دوتادونه حالم خوب شدو هنوزم دارم ميخورم فك كنم چهارماه شده

اخه جالبه من تا سن هیجده سالگی یه دونه جوشم نداشتم همه میگفتن چیکار میکنی انقد صافه صورتت الان لعنتی ...

صبح به صبح صورتتو با این بشور عالیه

خاکشیر و اب جوش و عسل قاطی کنم بخورم؟کاسنی و شاهتره رو با هم قاطی هم میکنن میخورن واسه درمان جوش؟

بله صبح به صبح دوتا قاشق خاکشیر یه قاشق عسل و اب جوش بریز  قبل صبحاتت بخور

اخه هورمونی و اینا نیست جوشام هر چی ازمایش دادم گفتن سالمه ولی یه دکتر طب سنتی بهم گفت صفرات زیاده ش ...

راکوتان پوست و مو رو به شدت خشک میکنه اگرم ازدواج کردی نمیتونی تا یکسال بچه دار شی