2777
2789
عنوان

بیایین بگین بزرگترین خرافات قدیمیک شنیدین چی بوده😑😁

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 70 پست

اگه از نونی که کسی تیکه کرده و گذاشته جلوش برداری عمر طرف کوتاه میشه.اگه با جارو بزنی به پشت  کسی عمرش کوتاه میشه.اگه قیچی رو باز و بسته کنی دعوا میشه.ناخن به هم بسابی دعوا شدید میشه.

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔

مامان بزرگم می‌گفت شبا کفشارو جفت نکنید،از روی سفره پریدید رفتید اونور سفره یه بار دیگه ام بپرید،دوتا دست رو رو چهار چوب در میذاشتیم می‌گفت دستا تونو به هم بزنید

بازم بگم😀😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن پسرایی ک سرشون دوتا فرق داشته باشه پشت سرشون 

دوتا زن میگیرن 

اما بنظرم خرافات نیست چون خیلی ها دیدم داشتن  چندتا زنم گرفتن 🙁😑

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔

اگه دختر مجرد سجاده بشوره بارون میاد

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔

شوهرم میگفت دوستش خطاب ب شوهرم گفته زنت دعوات نمی کنه شوهرم گفته چطور آخه دو تا پیچ رو سرته دو تا زن میگیری حالا من هر چی گشتم پیچ پیدا نکردم تو سر شوهرم😆😆😁😁

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
شوهرم میگفت دوستش خطاب ب شوهرم گفته زنت دعوات نمی کنه شوهرم گفته چطور آخه دو تا پیچ رو سرته دو تا زن ...

اره منم شنیدم تو سر هرکی دو پیچ باشه دوبار ازدواج میکنه😐

ب قومی مبتلا شدیم که فکر میکنند                              خدا جز انها کس دیگر را هدایت نکرده
شوهرم میگفت دوستش خطاب ب شوهرم گفته زنت دعوات نمی کنه شوهرم گفته چطور آخه دو تا پیچ رو سرته دو تا زن ...

خخخ منظورم همون فرقه دوتا دایره هس

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔

عروس اگه پسر بچه بغل کنه بچه اولش پسر میشه