2777
2789
عنوان

بیایین بگین بزرگترین خرافات قدیمیک شنیدین چی بوده😑😁

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 70 پست
تف بر وقیح و انسان که کارش پست و کثیفه...

بله،اون که صددرصدبویی ازانسانیت نبرده

استارتر ببخشی وسط تاپیکت 🌹😐

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای پوکیدم

نخند میگم مهوش بهت پشت پا بزنه ها 😂😂😂😆😆😆

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

جالبه خرافات تو کشوارای دیگه هم هست 😊😊 

مثلا تو امریکای شمالی اعتقاد دارن اگه پاتو بزاری رو ترکی شکافی چیزی کمر مادرت میشکنه !!!!!!😐 

تو ایرانم این برام عجیبه که اگر نصف چایی یا لیوان آب یا نوشیدنیه کسیو بخوری از چشمش میفتی.. 😑 

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو

اگه شب عروسی موقعی که عروس ودامادومیزارن خونشون هرکی زودترپای اون یکی رولگدکنه اونی که پاش لگدشده همیشه طابع حرف اون یکی میشه

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید

میدونید فلسفه خرافات چیه؟ و اینکه چرا بعضی خرافات حداقل یکبار برای هرکدوممون درست از آب درومده؟؟؟ 

یکاری کنید: 

من الان یه خرافات از خودم میسازم 

" اگه وسط صحبتاتون با همسرتون بچه تون یهو بگه جیش دارم تا یه هفته با همسرتون دعوا و قهر خواهید داشت " ( میدونم بی مزه بود ولی چیز ی به ذهنم نرسید )

حالا شما یه چند روز رو این موضوع فوکس کنید احتمالا براتون اتفاق میفته

خرافات هم همینطوره

وقتی به چیزی اعتقاد پیدا میکنید و ضمیر ناخودآگاهتون اون رو میپذیره ، بشدت جذبش میکنید و اتفاق میفته

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو
@نیلوفرخانوووم    

سلام گلم .. 

نادرشوهر خواهرم معتقده اگه روز چهارشنبه ناخن بگیری عمرت کوتاه میشه .. خیلی هم روش حساسه😁

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫