2777
2789
عنوان

مامانايي كه نوزاد الرژيك دارن بيان

176 بازدید | 14 پست

سلام

مادرا نوزاد من يكماهش نشده الرژي داره به پروتيين گاوي

دكترم فقط پرهيز از فراورده هاي گاوي به من داده اما خودم حس ميكنم بچه م به مغز ها هم الرژي داره

براش ازمايش مدفوع نوشتن خواستم بدونم الرژي به چه موادي از طريق اين ازمايش مشخص ميشه

قبلا هم تاپيك زدم اما متاسفانه فقط يكي دوتا از دوستان جوابمو دادن ممنون ميشم منو از نگراني دربياريد و تجربه هاتونو بهم بگيد 

درباره آزمایش اطلاعی ندارم. منم پرهیز از پروتئین گاوی داشتم و زمانی که باید حریره به دخترم میدادم فهمیدم به بادام هم حساسیت داره. امکانش زیاده که مغزها هم باعث حساسیت باشن.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام بچه منم به پروتئین گاوی آلرژی داره صورتش اگزمامیزنه البته من هیچ آزمایشی ازش نگرفتم دکترش گف&nb ...

چنتا دونه قرمز ميزنه رو صورتش درسته؟ سر لپاش.

شما پرهيز ميكنيد جواب داده؟ 

آره رولپاش دونه های قرمز وزبرمیزنه پرهیزم میکنم امابه نظرم بی تاثیره

شيرخشك بهش ميديد؟ من يه نوع خاص شير خشك هم در كنار شير خودم براش نوشته چون شيرم اندازش نيست

آره رولپاش دونه های قرمز وزبرمیزنه پرهیزم میکنم امابه نظرم بی تاثیره

من که رژیم رو شروع کردم صورت دخترم پر از جوش بود. دکترش هم سه تا قرص داد که اسمش نمیدونم چی بود هر ۶ ساعت یک چهارمش رو باشیرم حل می کردم بهش میدادم و کرم فلوئوسینولون رو عصرها فقط به مدت سه روز رو حوشاها میزدم. بعد یک هفته کامل رفع شدن.

درباره آزمایش اطلاعی ندارم. منم پرهیز از پروتئین گاوی داشتم و زمانی که باید حریره به دخترم میدادم فه ...

قبل از اينكه متوجه شيد به بادام حساسيت داره خودتون دوران شيردهي بادام ميخوردين؟ مشكلي براس پيش نمياورد؟ 

شيرخشك بهش ميديد؟ من يه نوع خاص شير خشك هم در كنار شير خودم براش نوشته چون شيرم اندازش نيست

دکتر واسه بچه منم شیرخشک ببلاک اچ آ نوشت امابچم ازش نخورد مزش خیلی بد بودکمی تلخ بود شماهم صورت بچتون اگزمامیزنه پمادهم براش میزنید

قبل از اينكه متوجه شيد به بادام حساسيت داره خودتون دوران شيردهي بادام ميخوردين؟ مشكلي براس پيش نمياو ...

یادم نمیاد خورده باشم. من از سه ماه و ۲۰ روزگی با تجویز پزشک غذای کمکی دخترم رو شروع کردم و هفته دوم تغذیه اش متوجه حساسیتش شدم و تا دو ماه بعد حذفش کردم. بعد دو ماه حساسیت از بین رفته بود.

دکتر واسه بچه منم شیرخشک ببلاک اچ آ نوشت امابچم ازش نخورد مزش خیلی بد بودکمی تلخ بود شماهم صورت بچتو ...

نه هنوز ميگه اين سري داروها رواستفاده كن بعد بيا

یادم نمیاد خورده باشم. من از سه ماه و ۲۰ روزگی با تجویز پزشک غذای کمکی دخترم رو شروع کردم و هفته دوم ...

ممنون از راهنماييتون

چقدر خوب بوده از ٤ كاهگي شروع به غذاي كمكي كردين

ممنون از راهنماييتون چقدر خوب بوده از ٤ كاهگي شروع به غذاي كمكي كردين

خب متعاقب حساسیتش دخترم رفلاکس پنهان داشت و از دو ماهگی سینه منو رو نمی گرفت شیشه هم نمی گرفت. ۲۰ روز توقف رشد داشت و مجبور شدیم براش غذا رو شروع کنیم.