2777
2789
عنوان

ترک های پوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 15225 بازدید | 46 پست

سلام دوستان گلم اگه دنبال یه محصولی هستین که ترکهای پوستتون درمان کنید فقط برین این پیج اگه بدونین چقدر عالی مشکل من که حل شد آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم @mojezeye_zibayi98@ 😍😍😍

میشه بگی چکار میکنی من ب ا س ن پره ترکم باپاهام اصلا شاید ازدواج نکنم

منم عین توام ولی یه کرم از یه خانوم خریدم عالی جواب داد حتی ترکام که از ۴سال پیش داشتمو دس میزدم انگار توخالی بود الان اوناهم رفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که میخام به طرفم بگم حتما اصلا جایه سالم رو پایین تنم نیست خیلی غصه میخورم حالا به فکرم زده تتو ب ...

ن اصلا همچین کاری نکن تتو که خیلی بدتره من خودم همجام پر ترک بود ولی الان خدارو شکر کمتر شده با کرمی ک میزنم

حرفاتون خیلی قشنگ بود . من مجردم ولی به خاطر کم کردن وزنم ، روی بدنم مخصوصا سی نه و با سن و پشت پاها ...

عزیز دلم اصلا اصلا فکرشم نکن...واقعا مهم نیس برای آقایون

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹

دارم کاری باهاشون نمیکنم چون بدن طبیعیم اینه حتی خیلی از مدل ها هم دارن

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
وا عزیزم این چه حرفیه. برا همچین موضوعی میخوای ازدواج نکنی؟ مردا اصلا مهم نیس براشون. ترک پوستی کامل ...

کی گفته مردا واسشون مهم نیست اتفاقا خیلیم ریز بینن ولی دلیل نمیشه که ازدواج نکنن

اتفاقا منم از اینکه ازدواج کنم خجالت میکشم.ولی با این کاری ک کردم دارم امیدوار میشم شمام انجام بدین ...

جواب داد؟ترکات رفت؟

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤