2777
2789
عنوان

ترک های پوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 15226 بازدید | 46 پست
نگران نباش واقعا مردا مثل ما ریز بین نیستن اونا وقتی تحریک بشن اصلا همچین چیزایی رو نمی‌بینن. من خود ...

مرسی عزیزم خیلی بهم دل گرمی دادی با حرفات واقعا بزرگترین دغدغم شده بود.با کسی ک میخوام ازدواج کنم دوستم بنظرت لازمه قبل ازدواج این موضوعو باهاش در میون بزارم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا عزیزم این چه حرفیه. برا همچین موضوعی میخوای ازدواج نکنی؟ مردا اصلا مهم نیس براشون. ترک پوستی کامل ...

همه حرفه شمارو میزنن ولی این پسرهایه ایراد بگیری که من میبینم قافیه رو باختم دیگه

مرسی عزیزم خیلی بهم دل گرمی دادی با حرفات واقعا بزرگترین دغدغم شده بود.با کسی ک میخوام ازدواج کنم دو ...

من که میخام به طرفم بگم حتما اصلا جایه سالم رو پایین تنم نیست خیلی غصه میخورم حالا به فکرم زده تتو بزنم

مرسی عزیزم خیلی بهم دل گرمی دادی با حرفات واقعا بزرگترین دغدغم شده بود.با کسی ک میخوام ازدواج کنم دو ...

قربونت😘😘😘 نه عزیزم اصلا لازم نیس. شاید اصلا نفهمه خودش.

یه نکته ای رو خواهرانه بهت هدیه میدم. نمی دونم چجوری ارزشمندی شو برات ثابت کنم ولی خواهشا سعی کن ازش بهره ببری. هیچ وقت هیچ عیبی از خودت رو چه جسمی چه رفتاری جلوی شوهرت یا شوهر آینده ت به زبون نیار‌. مرد زن رو دقیقا همونجوری می بینه که خود زن میگه. از خودت تعریف کنی تو رو بهترین می بینه و از خودت بد بگی میگه راس میگه ها... 

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
من که میخام به طرفم بگم حتما اصلا جایه سالم رو پایین تنم نیست خیلی غصه میخورم حالا به فکرم زده تتو ب ...

عاره راس میگیا راه حل جالبیه عاژی بریم دو تا خفاش مخوف تتو کنیم رو با.سنمون😂😂😂😂😂

قربونت😘😘😘 نه عزیزم اصلا لازم نیس. شاید اصلا نفهمه خودش.  یه نکته ای رو خواهرانه بهت هدیه می ...

مرسی از راهنماییای خوبت دوستم😘😘😘😘😘اصن اگه ام دید چیزی گف میگم همه همینجورن اگه گف ن همه میگم مگه دیدی عبضی😂😂😂😂😂😂😂

همه حرفه شمارو میزنن ولی این پسرهایه ایراد بگیری که من میبینم قافیه رو باختم دیگه

والا شوهرای ماهم از همین پسرای امروزین🤣 اصلا اینجور نیس. نه فقط شوهر خودم. از دوستا و فامیلا هم همینو شنیدم. شما اخلاقت عالی باشه دیگه هییییچی به چشم همسر گرام نمیاد. 

مرسی از راهنماییای خوبت دوستم😘😘😘😘😘اصن اگه ام دید چیزی گف میگم همه همینجورن اگه گف ن همه میگم مگ ...

خواهش گلم. آره واقعا بهترین راه همینه. اگر چیزی هم گفت بگو کاملا طبیعیه و تازه با بارداری هم مناطق جدیدی ترک نی خورن(البته شاید نخوره ولی خب شما بگو😄)

خواهش گلم. آره واقعا بهترین راه همینه. اگر چیزی هم گفت بگو کاملا طبیعیه و تازه با بارداری هم مناطق ج ...

پیشگیری بهتر از درمان است پیشاپیش امادش کنم😂😂😂😂😂😂

برای ترکهای  پوستتون برین این پیج واقعا معجزه میکنه من یه مدت درگیر این موضوع بودم تا اینکه یه پیج دیدم که درموردش تبلیغ می کرد استفاده کردم وجواب گرفتم خودمم باورم نمی شه آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم @mojezeye_zibayi98 @👇👇