2777
2789
عنوان

ترک های پوستی

15226 بازدید | 46 پست

سلام عزیزان 

کیا مث من بخاطر افزایش وزن یا هر دلیل دیگه ای رو باسنشون ترک بوجود اومده؟ی خود درمانی پیدا کردم ۲ هفتس انجام میدم احساس میکنم داره ج میده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چکار میکنی من ب ا س ن پره ترکم باپاهام اصلا شاید ازدواج نکنم

اتفاقا منم از اینکه ازدواج کنم خجالت میکشم.ولی با این کاری ک کردم دارم امیدوار میشم شمام انجام بدین ایشالا ک ج میگیرین فقط زیاد محکم نکشین رو بدنتون خودتونو زخم نکنین در ی حدی فشار بدین ک میاید بیرون از حموم ی کوچولو قرمز بشه 

چند وقته شروع کردی چقدر بهتر شده اخه اینطوری یواش یواش زخم میشه که

۲ هفتس دارم انجام میدم حتی دختر خالم دید گف عاره بهتر شده.ن عزیزم زخم نمیشه اونقد محکم نکشین بعدشم حتما پمادی ک گفتم رو بزنین

میشه بگی چکار میکنی من ب ا س ن پره ترکم باپاهام اصلا شاید ازدواج نکنم

وا عزیزم این چه حرفیه. برا همچین موضوعی میخوای ازدواج نکنی؟ مردا اصلا مهم نیس براشون. ترک پوستی کاملا رایجه. قبل ازدواجم که نداشته باشی با بارداری و افزایش و کاهش وزن ایجاد میشه اصلا مهم نیس

روغن نارگیل رو با آلوئه ورا قاطی کن هفته ای سه بار بمال جاهایی که ترک داره. تو سه ماه خوب میشه میره

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
۲ هفتس دارم انجام میدم حتی دختر خالم دید گف عاره بهتر شده.ن عزیزم زخم نمیشه اونقد محکم نکشین بعدشم ح ...

سوالم اینه دختر خالت چن بار با.سنتو دیده🤣🤣🤣🤣

وا عزیزم این چه حرفیه. برا همچین موضوعی میخوای ازدواج نکنی؟ مردا اصلا مهم نیس براشون. ترک پوستی کامل ...

واقعا ترکا خیلی حس بدی ایجاد میکنن منم همینطورم خیلی نگران عکس العمل اولیه همسر ایندم هسدم 

واقعا ترکا خیلی حس بدی ایجاد میکنن منم همینطورم خیلی نگران عکس العمل اولیه همسر ایندم هسدم 

نگران نباش واقعا مردا مثل ما ریز بین نیستن اونا وقتی تحریک بشن اصلا همچین چیزایی رو نمی‌بینن. من خودم رو بازوم ترک دارم قسم میخورم تو این دو سال شامل نامزدی و عقد و عروسی شوهرم متوجهشون نشده. یا حتی اگر بر فرض محال دیده باشه هم مهم نبوده اصلا براش که حتی کوچکترین اشاره ای نکرده.

می دونم حس بدی داره و آدم دلش میخواد نباشن و سعی می کنه برطرفشون کنه. همون کاری که من خودم دلم میخواد. ولی اصلا جای ترس و نگرانی نداره. 

نکته ی خیلی مهم: ترک پوستی پدیده ی بسیاااار رایجی هست و خود آقایون هم دارن. همسر منم داره. ولی کوچکترین حس منفی رو در من ایجاد نمی کنه. خلاصه خیالتون راحت باشه