تو خونه نمون. تنها نمون سعی کن بری مسافرت. البته عزاداریتو باید بکنی خیلی تاثیر داره . اگه براش لباس یا وسیله خریدی همشون رو یا بگو قایم کنن یا بفروشن برات یا بدنش به کسی .
بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بیوفاست. (حضرت علی علیهالسلام)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شمااسمشومیذاری جنین ولی برای یه مادراون ازهمون اول فقط وفقط بچه اشه
خیلی تلاش کردم تابتونم آدمایی روکه قائل به هیچ هنجارواصول اخلاقی نیستن ودرک کنم ولی نهایتابه این نتیجه رسیدم که این آدم هاازعدم اصالت رنج میبرن برای همین براشون هیچ کارزشتی تعریف نشده چون اصالت مساوی است بافرهنگ وشعوربالابه علاوه پایبندی به اصول اخلاقی... راستی من یه آقازاده ازنوع آنتیکش هستم😉😊
در احادیث آمده است که کودک سقط شده با خشم بر در بهشت می ایستد و می گوید که من فقط با پدر و مادرم وارد بهشت می شوم. وقتی فرزند بنده اى از بندگان خدا فوت می کند، خداى تعالى از ملائكه خود سوال مى فرمايد كه آيا فرزند بنده مرا گرفتند؟، عرض مى كنند: آرى، خداوند مى فرمايد: گرفتيد ميوه دل او را؟ عرض مى كنند: آری، خدا مى فرمايد: بنده من چه گفت؟، عرض مى كنند: تو را ستايش نمود و انا لله و انا اليه راجعون گفت، خداوند مى فرمايد: خانه ای براى او در بهشت بنا گذاريد و آن را بيت الحمد بنامید. هم چنین رسول خدا (ص) می فرمایند: «زنى كه در نفاس او طفلش بميرد، طفل او را به قطعه ناف خود به بهشت مى كشد.» و می فرمایند: «...به درستى كه بهشت هشت در دارد و آتش دوزخ هفت در دارد. آيا شاد نمی شوی كه وارد هيچ يك از آن درها نشوی مگر اين كه در آن هنگام فرزندت را پهلوى خود بيايى كه كمرت را گرفته و شفاعت تو را نزد حضرت پروردگارت سبحانه و تعالى مى كند؟، به آن حضرت عرض شد كه اى پيغمبر خدا! آيا براى فرزندان ما كه فوت شده اند نيز اين مقام وجود دارد؟، فرمودند: براى همه كسانى كه صبر كنند و اجر خواهند، [این مقام وجود دارد].»
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد