2777
2789
خوب بعضیها این چیزها براشون سخته که ببینن. ولی اگه میتونه تحمل کنه چرا نه. نگه اشون داره. خدا بچه ها ...

من بچه ندارم یه دونه داشتم یه ماه پیش تو سی و یک هفته از دست دادمش😔 اما حتی به اتاقش دست نزدم. گهگاه می رم پیش وسایلش گریه می کنم دلم سبک میشه

دوستت دارم خدای من... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه ندارم یه دونه داشتم یه ماه پیش تو سی و یک هفته از دست دادمش😔 اما حتی به اتاقش دست نزدم. گهگا ...

متاسفم گلم. انشالله باز هم مادر میشی و طعم مادر شدن رو بچشی. آفرین به شما که تونستی خودتو بکشی بالا. البته من با عزاداری کردن اصلا مخالف نیستم چون معتقدم که باعث سبک شدن میشه ولی افسردگی واقعا بحثش یه چیز دیگه است. که بعضیها واقعا تحملشون پایینه و باعث پیشه خدای ناکرده افسرده بشن 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
متاسفم گلم. انشالله باز هم مادر میشی و طعم مادر شدن رو بچشی. آفرین به شما که تونستی خودتو بکشی بالا. ...

آره افسردگی خوب نیست. اما واسه مادری که ماهها منتظر بوده گهگاه گریه کردن سبکش می کنه و گذر زمان هم تحمل درد رو اسونتر می کنه. 

دوستت دارم خدای من... 
آره افسردگی خوب نیست. اما واسه مادری که ماهها منتظر بوده گهگاه گریه کردن سبکش می کنه و گذر زمان هم ت ...

❤❤❤❤❤❤❤ خدا پشت و پنهاتون باشه و انشالله به زودی مادر میشید. 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
۷روزه فردا بخیه هارو میکشم

الهی بگردم، پس هنوز خیلی غمت تازه اس. به خودت برس، غذاهای گرم بخور. دلت گرفت گریه کن. قرصای تقویتی رو شروع کن. خدا بزرگه. انشاءالله ته غم ما هم دلمونو شاد می کنه. 

دوستت دارم خدای من...