2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممم خدا بهت صبر بده 

دوباره باردار میشی 

دوباره مامان میشی 

بخاطر بچه ای قراره ان شالله بعدا مامانش بشی سعی کن افسرده نشی 

چون وقتی بچه دار بشی بچه ی ماهت یه مامان افسرده و عصبی به چه دردش میخوره

منم شهربور ماه دختر بیست ویک هفتمو ازردست دادم هنوز سی دی سونوگرافیش رو جرات نکردم نگاه کنم .من یهو افتادم ب خونربزی بعد دوازده روز تو بیمارستان تو شکمم مرد

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن

ای وای عزیز دلم یاد خودم افتادم خیلی ناراحت شدم فدات شم منم با هزار جور دارو و ای وی اف باردار شدم اما همش ۱ هفته بعد از اینکه صدای قلبشو شنیدم سقط شد من موندم و ی دنیا کلافگی😔

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤