2777
2789
عنوان

دخالت مادربزرگ😢

914 بازدید | 53 پست

سلام من دوماهه مامان شدم از وقتی این بچه به دنیا اومده این مادرشوهر من منو کشته انقدر گفته اینکارو بکن اونکارو نکن هر چی میگه اگه انجام ندم ناراحت میشه و میگه ما همش به مادرشوهرمون چشم میگفتیم. دیروز با مامانم رفتم عیادت یکی از فامیلای مامانم بچه رو هم باخودم بردم وقتی برگشتیم خونه مامانم. مادرشوهرم زنگ زدم چه خبر مامانم گفت رفته بودیم عیادت.گفت شما نباید بچه رو میبردید لازم نکرده بود بچه رو ببرید مرضیه دیگه چیشده دیگه جایی میره.میاوردید من نگه میداشتم بچه رو ی ساعت. حق نداشتید ببرید.همه اینارو به مامانم گفت اخرسرم گفت واحب بود ببرید مامانمم زد روی برجکش گفت اره واجب بود.اونم تلفن رو کوبید

اگه اون مادری کرده مامانِ توام کرده

چرا شماره مامانتو دادی بهش زنگ بزنه؟

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااا 

خب شماهم بگو بچه منه خودم خوب میدونم چیکارکنم

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
بیاید بقیشو بگم 

اینا کسی نزده تو دهنشون که بفهمن اندازه دهنشون باید حرف بزنن.کم کاری شما و شوهرت بوده گلم.قبلا با یه سِمَت دخالت میکرد یعنی مادرشوهر.حالا عنوان جدید هم گرفته و مادربزرگ هم شده.حالا میخواد دو برابر نظر بده.پس تا بچه کوچیکه بشونش سر جاش وگرنه خل میشی میره گلم

توی بیمازستان همرام مامانم بود روز دوم مامانم به زن عموم (مادرشوهرم ) گفت شما ی ی ساعت وایسید من برم خونه برم حموم چون بعد اینجا باید بیام خونه مرضیه اینا بمونم گفت باشه مامانم رفت. قرار شد ی ساعت پیش من وایسه. بچه دستشویی  کرد اقا این قرار شد بچه رو ببره بشوره زن ۵۰ ساله شلوار بچه رو در اورد بچع رو برد توی روشوری بشوره بیاره ی اب گرفت اومدپاهای بچه رو گفت بالا پدشک کنه دیدیم اصلا این بچه رو نشسته دستشویی هاش به بچه مونده بود. خیر سرش دوتا بچه رو هم بزرگ کرده بعد دیگه هم تختیم همراهش اومد بچه منو شست اون وقت الان میگه میاوردی من ی ساعت نگه میداشتم