2777
2789

اره چون امده تو لگن.من ک پدرم درومده

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دردی که با استراحت خوب شود: در دوران بارداری چون تغیراتی داره در وجود مادر صورت می گیرد مفاصل از هم باز میشوند، که در این حالت یک حرکت ناگهانی مادر می تواند باعث تحت فشار قرار گرفتن اعصاب دور مفاصل شود و درد ایجاد کند. ماهیچه ها بر اثر بارداری ضعیف می شوند، مثل ماهیچه پشت و شکم ولگن که وقتی ضعیف می شوند دیگه نمیتوانند مفصل رو خوب نگه دارند و درد پیش می آید.بنابراین کفش پاشنه بلند و تخت نپوشید، درست راه بروید، درست بخوابید، زیاد سر پا نایستید، پله را بدو بدو بالا و پایین نروید چون همه مفاصل شل هستند و مچ پا سریع پیچ می خورد و زمین می خورید.ولی بعضی موارد به هر حال بر اثر رعایت نکردن پیش می آید و زیر شکم درد می گیرد ویا یه مسیری از پشت باس ن تا زانو درد می گیرد. و این درد با استراحت خوب می شود. (دردی که با استراحت خوب شود اشکالی ندارد)

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
دردی که با استراحت خوب شود: در دوران بارداری چون تغیراتی داره در وجود مادر صورت می گیرد مفاصل از هم ...

اینو از نت پیدا کردم برات گلم، میشه لطفا به تاپیک آخرم ی سر بزنی

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
اتفاقا دراز میکشم بدتر میشه

شاید چون نزدیک زایمانت هست اینجوریه، میخوای ی مشورت با پزشکت کن که خیالت راحت شه

یعنی تا ۴۰ هفته همینجوری باید موقع تکون خوردن تیر بکشه؟؟

اررره.بدترم میشه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕