2777
2789
عنوان

آیا بارداریم سالمه

152 بازدید | 13 پست

سلام من یک آذر آخرین پریودم بوده و در۱۷و۲۳آذر اقدام کردم ۴ دی ماه به علت پریود نشدن آزمایش دادم منفی بود پروژسترون طبق نظر دکتر تزریق کردم دوباره پریود نشدم و ۲۱ دی آزمایش دادم بتا ۴۶ بود سونو رفتم گفت احتمالا یک توده در رحمت میبینم سه روز بعد بتا دادم ۸۴شد که سونو واژینال دادم و گفت یک ساک بسیار کوچک میبینم آیا بارداری سالمی است ؟؟؟؟ دوره ام هم قبلا نامنظم بود ولی الان یک ساله که ۳۲روز است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی منم ک تو ماه اول باردار نشدم برم دکتر دارو میده؟

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

چرا از مسوول سونوگرافی نپرسیدی

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

سلام خانما ببخشیدمن بعد ظهر سونو دارم جهت رویت شدن ساک حاملگی دعا کنید خارج از رحم نباشه پوچ نباشه،پنج هفتم،اصلا درد هم ندارم،فقط چندروز لک داره بخاطر همین سونو نوشت واسم،دعام کنید😭

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
چرا از مسوول سونوگرافی نپرسیدی

پرسید م گفت خیلی کوچیکه و قابل تشخیص نیست ولی ساکت دکتر گفت با این بتا پایین مطمئن ی که ساک دویدن ولی دو بار سونو معمولی کردم و سونو واژینال دادم گفتن خیلی کوچیکه حالا میترسم که بتا ش بالا نره!!!