2777
2789
عنوان

شوهرم اخلاقاش عوض شده دیشب به خونه نیومد

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 37 پست
چجوری سخت بگیرم دعوا کنم؟

دعوا که ن باهاش صحبت کن ازش قول بگیر دیگه نکنه این کارو بگو ازش ناراحتی این کارشو دوس نداری دلم میخواد شب شوهرم سرشو کنار من بزاره بخوابه یه مرد متاهل باید شب خونش باشه با حرف قشنگ متقاعدش کن

میگ چون مادرت پیشت بود رفتم 

اگه مطمئنی کجامیره واینکه خیلی کم این مسئله تکرارمیشه وتنهاهم شب نمی مونی خیلی سخت نگیر

البته بازهم باهاش صحبت کن که شب بیرون موندنش رودوست نداری

برای سلامتی دخترم دعاکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا که ن باهاش صحبت کن ازش قول بگیر دیگه نکنه این کارو بگو ازش ناراحتی این کارشو دوس نداری دلم میخو ...

اخه اخلاق شوهرم اینجوریه هرچی میگم میگ حق باتوعه چشم بعد کار خودشو میکنه 

وقتی چیزی اذیتتون میکنه حرف بزنید در موردش آروم نه با دعوا هیچ وقت تیکه نندازید یا رفتار بد طرف مقابلتون رو جبران نکنید 

خود من به خاطر یه موضوع خانوادگی دلخور بودم و ازش حرفی نزدم فقط هرچی میشد ربطش می‌دادم به اون و اذیت میشدم تا اینکه با همسرم حرف زدم و همه چی درست شد 

شمام باهاش حرف بزن و همه چیز رو تو دلت نگه ندار 

با آرامش باهاش حرف بزن از این که دوسش داری و زندگیتون برات اهمیت داره بگو 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤