2777
2789

سلام تروخدا بیاید کمک دلم داره میترکه دو سه هفتس زندگیم داره نابود میشه باشوهرم خیلی گرم و روابطمون خوب بود،ک هفته پیش دوشنبه میخواستیم با مامانم بریم مشهد من تو جیبش قرص پیدا کردم چنبار دیده بودم باهاش دعوا کرده بودم میگف فقط برا تاخیری میخوره و دیگ قول داد نخوره باز اون روز اتفاقی تو جیبش دیدم کلی باهاش دعوا کردم و سرسنگین شدم.تو مشهد عذر خواهی کرد و گفت دیگ نمیخوره 

دوباره چند روز بعدش عروسی دعوت بودیم خی ازش پرسیدم چقدپول کادو بدیم هی منو پیچیوند اخرش گفت به تو چه ک دخالت میکنی پسر عموی خودمه 

بعد که کلی دعوا کردیم و ناراحتی گفت همونقدر ک تو گفتی دادم فردا شبش مادرش گفت شوهرت انقد پول داده

دوباره باهاش بحث کردم میگه تو مسائلی که بهت مربوط نیس دخالت نکن ک دروغ نگم 

دیشب ک بارون شدید بود با خواهر و مادرم ک خونه ما چند روز مهمونن خواستیم بریم بیرون بهش زنگ زدم میگ من میخوام با دوستام برم بیرون شما رو فردا میبرم 

شب با بی توجهی ب من اومد خونه تیپ زد و رفت ساعت ۱ زنگ زدم گفت ۲ میام خونه پسر عمه ام 

یهو ساعت ۵ از خواب پریدم دیدم نیومده زنگ زدم میگ دیگ موندم همینجا 

الان زنگ زده چیزی بیرون نمیخوای بخرم بیارم میگم کجا بودی میگه میام میگم حالا 

دلم داره میترکه چرا زندگیم اینجوری شده کی زندگی شاد منو چشم کرده 

تروخدا کمکم کنید چون مهمون دارم نمیتونم کاری کنم باهاش دعوا کنم  خودمو تخلیه کنم 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
.
1
100%
.
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلو مهمونات بهش بی احترامی نکنی.چون پرده های حیا دریده میشه و کامل روش به روت باز میشه جلو بقیه.

بزار وقتی رفتن بزار کامل حرفاشو بزنه.بعد شما شروع کن به گفتن توقعات و خواسته هات

دلتو بد نکن . یکم خودتو دور کن بزار نفس بکشه بابا 

بعدشم مردا وقتی خیلی پاپیچ شی دروغ میگن متاسفانه .بجای اینکار میگفتی هرجور خودت صلاح میدونی کادو بده . اینقد براش دستور صادر نکن فراری میشه ازت

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!

وایسا مهمونات برن اون وقت خیلی جدی باهاش حرف بزن حتی تهدید کن این داره به راه های بد میره ها از قرص و شب جای دیگه بودن چیزی بیستر از یهدمعتاد درنمیاد باهاش برخورد جدی کن بگو یه بار دیگه از این رفتارا بکنی من میرم تا تو بدبختی خودت غرق تر بشی