2777
2789
عنوان

بدبینی شوهرم

1015 بازدید | 25 پست

من دارم از همسرم جدامیشم. شش ماهه الان از هم بی خبریم. و درخواست دادم. قبل این مساله هم چندبار رفتم مشاوره تست دادیم گفتن پارانویید داره و درمان نداره و جداشو. ب مشاوره های اجباری دادگاه این موضوع رو گفتم و از مشکلاتم ک گفتم گفتن جداشید. و برای اینکه بهم کمک کنن فرستادنمون پزشکی قانونی. حالا نتیجه تست اومده. گفتن درجاتی از بدبینی داره ک باید شش ماه تحت روان درمانی قرار بگیره و ب منم گفتن من مشکل عصبی و افسردگی دارم.پزشکی قانونی تاجایی بشه میخواد مشکلات رو حل کنه، اما آیا واقعا قابل حل شدنه؟ بچه ها شنبه مشاوره میگه ک تصمیم شوهرم چیه. آیا میاد مشاوره یا میخواد جداشیم. هرچند اون اصلا قدرت تصمیم گیری و ثبات رفتاری نداره. من چشمم آب نمیخوره این آدم خوب بشه. از طرفی نمیخوام تصمیمی بگیرم ک بعدها پشیمون بشم. میخواستم مهریمو بگیرم اما الان بااین تشخیص فقط میتونم توافقی جداشم. بازم برام مهم نیست. شما جای من بودید چیکار می‌کردید؟ آیا واقعا درمان میشه؟ کسی تجربه داره؟ من کلی تا حالا هزینه کردم. ب نظرتون ارزش داره پول و وقت و اعصابمو بزارم بازم برای درمانش؟ اصلا نتیجه میده؟ 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

داروهاشو نخوره درمان نمیشه 

در واقع درمان نمیشه اصلا ، فقط قابل کنترل میشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروهاشو نخوره درمان نمیشه اصلا 

هنوز کسی بهش دارو نداده حالا اگه بپذیره بیاد تحت درمان شاید بهش بدن. تااخر عمر باید بخوره؟ 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏
هنوز کسی بهش دارو نداده حالا اگه بپذیره بیاد تحت درمان شاید بهش بدن. تااخر عمر باید بخوره؟ 

بله 

چون درمان نداره و فقط حالت کنترل داره 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

درمان شدنش مستلزم همکار کردن خودشه ...

تو هیچ وقت نمی تونی باعث شی کسی از بیرون رو کنترل کنی و بخوای که همکاری کنه ...

مردهای سالم این روزا توی مملکت بی صاحاب کم میارن و جا میزنن زیر بار مشکلات چه برسه به بیمارش ...

راحت جدا شو برو پی زندگی ت ...

بچه که نداری ایشالا؟

Que sera, sera whatever will be, will be , the future's not ours to see

تا وقتی داروهاش بخوره خوبه ....ولی داروها روش اثر بدی میزاره ...همون بهتر که جدا شی 

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.

عزیزم اگه بیماریش خیلی حاده تا آخر عمر درگیرشه و همیشه باید دارو مصرف کنه اما اگه خیلی شدید نیست تلاشتو بکن امید به خدا ایشالا که خوب میشه ولی خودشم باید همکاری کنه تا دارو هاشو مصرف کنه