2777
2789
عنوان

فقط خدا میتونست کآری کنه که نکرد ..

3079 بازدید | 55 پست

ازش متنفرم

همه چیزو دید ولی هیچ کاری نکرد...

گذاشت تا اینجوری نابود بشم...

اون میتونست خیلی کارا بکنه ولی نکرد...

میتونست کمک من کنه ولی نکرد

هیچکس نمیدونه من چیا کشیدم جز خودش

یه عمر منو زجر دادنو  خدا به جای اینکه حق منو بگیره بدتر هی منو بدبخت تر کرد 

گذاشت تا اونایی که به من بدی کردن به ریشمم بخندن مسخرم کنن

من اینهمه ظلم دیدمو میبینم و آون هیچ کاری نکرد

کو آون عدالتت...

چقد بده که یه عمر بهت اعتقاد داشتمو تو وجود نداری

ازت متنفرم اگر واقعا هست

کاملا درک میکنم حرفاتو، زمان همه چیز رو حل میکنه ولی جای زخم دلت هرگز خوب نمیشه. با این حرفات یاد روزایه بد خودم افتادم

تورو خدا هرکی امضامو میخونه یه صلوات برای بهتر شدن زندگیم بفرسته.ممنونم ازتون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل این نیست که خدایی وجود. نداره مشکل اینه که همه خدایی دارن  حتی اون ظالما تا خودتم نخوای دست کمک غیبی یا معجزه وجود نداره بخوای راهشو پیدا میکنی 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

اینا حرفتو نمیفهمن

بیخیال

منم مث توعم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
مشکل این نیست که خدایی وجود. نداره مشکل اینه که همه خدایی دارن  حتی اون ظالما تا خودتم نخو ...

چرا فقط کمک آون ظالمظالم میکنه؟خودش ندید که به من چه کردن چقد زمدگیمو خراب کردن..منم کلی صداش زدم؟ ولی هرچی گفتم نوشت پای ناشکری و زندگیم بدتر شد

دوست عزیز خدا ایی هست که فقط صبر کن ببین 

تو اگه خواسته ای داشتی و به خواسته ات نرسیده بزار پای حکمتش. حتما قرار بهتر از اون خواسته رو داشته باشی 

خدا به آدم ها عقل داده ولی واسه بعضی از بنده هاش بهتر از همه می خواهد فقط صبر کن 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 
چرا فقط کمک آون ظالمظالم میکنه؟خودش ندید که به من چه کردن چقد زمدگیمو خراب کردن..منم کلی صداش زدم؟ و ...

الان میان میگن تو ناشکری برو قران بخون ایمانت ضعیفه و....

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

در این سرای بی کسی کسی به در نمیزند

به دشت پر ملال ما پرنده سر نمیزند

عزیزم توکل کن به خدا ..شیطون به درگاه خدا ناامیدنشدچطوری تو این حرف رومیزنی هرچی سختی کشیدی من بیشترنکشیدی وهنوز بهش ایمان دارم که فراموشم نکرده بسپاربه خودش بااطمینان وشک روازخودت دورنکن 

چی شده؟

خیلی سخته ببینی کسایی که لحظه به لحظه زندگیتو خراب کردن..جلوی خیلی از اتفاقای خوب زندگیتو گرفتن..جوونیته خراب کردن اونم فقط به جرم پستی و خودخواهی های خودشون، روز به روز خوشحالترخوشحالتر پیشرفت میکنن ولی تو همش پسرفت داری

چرا فقط کمک آون ظالمظالم میکنه؟خودش ندید که به من چه کردن چقد زمدگیمو خراب کردن..منم کلی صداش زدم؟ و ...

به جای دعا کردن یه کمکی به خودت میکردی یه راه چاره پیدا میکردی  

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

اگه کسی دلت شکسته مطمئن باش اون اتفاق بدی در انتظار ش 

خدا هیچ حقی پایمال نمی کنه، من این با چشام تو بدترین شرایط دیدم، منم دیدم این روزها رو

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار