2777
2789
عنوان

فقط خدا میتونست کآری کنه که نکرد ..

| مشاهده متن کامل بحث + 3088 بازدید | 55 پست

درین سرای بی کسی، کسی به در نمی زند

به دشتِ پُرملال ما پرنده پَر نمی زند

یکی ز شب گرفتگان چراغ بر نمی کُند

کسی به کوچه سارِ شب درِ سحر نمی زند

نشسته ام در انتظارِ این غبارِ بی سوار

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمی زند

گذرگهی است پُر ستم که اندر او به غیر غم

یک صلای آشنا به رهگذر نمی زند

دل خراب من دگر خراب تر نمی شود

که خنجر غمت از این خراب تر نمی زند!

چه چشم پاسخ است از این دریچه های بسته ات؟

برو که هیچ کس ندا به گوش کر نمی زند!

نه سایه دارم و نه بر، بیفکنندم و سزاست

اگر نه بر درخت تر کسی تبر نمی زند

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

آره من حسودم خیلی هم حسود نمیتونم ببینم کسایی که منو مسخره کردن کسایی که با فتنه هاشون زندگی منو خراب کردن آینده منو تباه کردن حالا اینجور خوش و خرمتر زندگی میکنن و به ریش من میخندن و من فقط باید نگاشون کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کسی دلت شکسته مطمئن باش اون اتفاق بدی در انتظار ش  خدا هیچ حقی پایمال نمی کنه، من این با چ ...

به خدا پونزده ساله زندگی منو نابود کردن هنوز که هنوزه دارم تاوان کارای اونارو من میدم

ادم دوستاشو تو سختی ها میشناسه خدا شمارو خیلی دوست داره داره امتحانت میکنه ولی شما درجا زدی

میخوام دوستم نداشته باشه..چرا گذاشت کارم به درجا زدن برسه...راست میگه خیلی دوستم داره جواب آون ظالما رو بده که هرروز با یه طعنه با یه تحقیر با یه تمسخر با یه فتنه منو ریختن به هم

من مگه چه کار کردم به اونا

کاش منم بد بودم

خدا که کاری نکرد فقط میخوام منم بد و سنگدل بشم تا بتونم خودم جواب کارشونو بدم

خدا سکوت کرده

اگ میخواست انتقام بگیره انتقام کودکان یمنو میگرفت

بچه های مظلوم و شکنجه شده فلسطین

هزاران مرد و زن و بچه ای که به ناحق کشته شدن

ولی سکوت کرده

دور دوره ظالماس مثکه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
آره من حسودم خیلی هم حسود نمیتونم ببینم کسایی که منو مسخره کردن کسایی که با فتنه هاشون زندگی منو خرا ...

اگه بگم تو دعا کن براشون ناراحت نمیشی 

اگه بگم بهتر از اینی که دارن بازم براشون بخواه می تونی، 

آخه خدا با دعا کردن و خوبی خواستن واسه بنده هاش دست بنده هاش می گیره، این کارم بکن، اگه جواب نگرفتی بیا پست بزار 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 
به خدا پونزده ساله زندگی منو نابود کردن هنوز که هنوزه دارم تاوان کارای اونارو من میدم

عزیزم 😔😔😔😔😔

برات ارااامش میخواام و دیدن اونچه ارزوته ... منم ازخداااا میخوام ظلم و بی جوااب نزااره ....برای حال دلت صلوات فرستادم ....

منم ی مدتی حرفای تورومیزدم  ولی بهش قول دادم دوباره باهاش دوست بشم ...مطمئنم بهم ارامش میده .... ارامشت و بازم ازخودش بخواه

نمیدونم شاید مازیادی عجولیم و خدا زیادی صبور...

ولی حتما میشنوه حرفات و جوااب خواهد داد ی روزی ..بهش اعتماد کن 

ب نفسهای پاکتون با ذکر یک صلواات شدیدااا نیااازمندم 
میخوام دوستم نداشته باشه..راست میگه خیلی دوستم داره جواب آون ظالما رو بده که هرروز با یه طعنه با یه ...

توام ناشکری😅😅

😒😒😒😒

اگه بگم تو دعا کن براشون ناراحت نمیشی  اگه بگم بهتر از اینی که دارن بازم براشون بخواه می تونی، ...

به خدا تا قبل اینکه بشناسمش ون همیشه براشون دعا میکردم چون عزیزترینامن ولی دیگه الان پر از نفرتم نمیتونم