2777
2789
عنوان

فقط خدا میتونست کآری کنه که نکرد ..

| مشاهده متن کامل بحث + 3089 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا تا قبل اینکه بشناسمش ون همیشه براشون دعا میکردم چون عزیزترینامن ولی دیگه الان پر از نفرتم نمی ...

یکم دیگه صبر کن 

تنهایی خلوت کن، گریه کن، فقط صبر کن 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 

هر وقت تونستی تو سختترین روزات لبخند بزنی و بگی خدایا شکرت .خوشبختی بقیه ارو روز به روز بیشتر کن و شادیشونو ازشون نگیر خدا بیشتر به خودت و لبخندت نگاه میکنه اما اینک اگه تورو بدبخت کردن یا نکردن منتظر بدبختی اونا باشی هیچ کس نگاهت نمیکنه چ برسه به خدا .من خاله ام همیشه بهترینارو داشته ولی چون دوست نداست هیچ کس پیشرفتش بالاتر از اون نباشه الان جز غصه هیچی نداره و فقط خودش از بین رفته عزیزم .اینجوری خودت از بین میری اول .خدا مارو افریده ببینه تو لحظه های سخت چجوری هستیم و الا تو شادیا که همه خوبن و شاکر 

اللهم عجل لولیک الفرج

عزیزم خدا به بنده هاش عقل و درک و شعور و اختیار داده

این که یه عده از بنده ها کثافت کاری میکنن نشونه این نیست که برنامه کارشونو از خدا گرفتن ، اونا از خودشون تجاوز کردن و نتیجه عملشونو میبینن ، اما خدا واقعا اگه فرت و فورت سر هر مساله ای هر بنده ای هر اشتباهی کرد به خاک سیاه بنشونتش دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه ، ما خودمونم ایراد داریم

در مورد خدا منصف باشیم

هر وقت تونستی تو سختترین روزات لبخند بزنی و بگی خدایا شکرت .خوشبختی بقیه ارو روز به روز بیشتر کن و ش ...

بزار بهت بگم عزیزم..تو میتونی ببینی کسیکه تو روت بهت گفته زشت و قیافت و مسخره کرده روز به روز خودش خوشگلتر از قبل میشه و تو زشتتر؟میتونی ببینی کسیکه طعنه بی شوهری رو زده بهت روز به روز خوش و خرمتر از قبل میشه و شهر و زندگیش عین موم تو دستشه ؟

من چند باری معرفی شدم برای ازدواج ولی اونا منو نخواستن و جور نشد و همینا باز طعنه به من زدن و تحقیرحقیر ردن..میتونی ببینی کسیکه همچین طعنه ای به من زد خودش هرروز هزارتا خواستگار عاشق پیشه داره؟

من خودم به اندازه کافی ناراحت بودم و خجالت میکشبدم اینام نمک میپاشیدن

میتونی اینارو ببینی و لبخند بزنی؟

بزار بهت بگم عزیزم..تو میتونی ببینی کسیکه تو روت بهت گفته زشت و قیافت و مسخره کرده روز به روز خودش خ ...

حتما الان میگی اینا که چیزی نیس..ولی اینا فقط یه تیکه خیلی کوچیکشه که هرروز برام تکرارش میکنن..کاش فقط یه بار گفته بودن  و کاش فقط این سه تا مورد بود

بزار بهت بگم عزیزم..تو میتونی ببینی کسیکه تو روت بهت گفته زشت و قیافت و مسخره کرده روز به روز خودش خ ...

اره عزیزم چون اولویت من حتی موقعی که مجرد بودم ازدواج نبود خوشبختی بود همه دخترا خواستگارایی داشتن که اومدن حتی خودشون خیلی تاپ نبودن ولی خوششون نیومده از اون دختر نباید که دیگا فکر کرد ته ماجراست تو با حرص خوردن فقط داری خودت رو از بسن میبری و اینجوری معلومه صورتتم از بین میرا با خودت برس عزیزم گفت زشت لبخند بزن بگو تو خوبی این اونارو میسوزونه که ببینن تو چقدر سر حالی و خوشحال اما تو با این کارت فقط اونارو خوشحالتر میکنی 

یاسین بخون و تقدیمش کن به امام جواد ببین تاثیرشو و توکلت بخدا باشه ببین چ بختی برات کنار گذاشته 

کنار دعاهات منم دعا کن نینیم و خدا سالم بهم بده 

میدونی ازدواج چقدر سختی داره و مسئولیت از مجردیت لذت ببر تا ب وقتش 

اللهم عجل لولیک الفرج
اره عزیزم چون اولویت من حتی موقعی که مجرد بودم ازدواج نبود خوشبختی بود همه دخترا خواستگارایی داشتن ک ...

کاش میتونستم یذره خون سرد باشمو سیاست داشته باشم ولی اونا منو به شدت عصبی کردن..

ممنونم عزیزم برای نی نی دار شدنتم اگر قابل باشم دعا میکنم و یه صلوات فرستادم

کاش میتونستم یذره خون سرد باشو سایست داشته باشم... ممنونم عزیزم برای نی نی دار شدنتم اگر قابل باشم ...

نینی که دارم عزیز دلم اینک صحیح و سالم بدنیا بیاد یآزمایش دارم چند روز دیگه دعا کن توش همه چی نرمال و خوب باشه

منم برا تو دعد میکنم 

ولی یادت باشه مهمترین شخص تو هر مرحله زندگی فقط خودتی 

هرکی هرچی گفت بگو همون خدایی که تورو افریده منو افریده 

دید ادماست که مارو زشت یا زیبا ببینن 

دید خودتو اول زیبا کن و به خودت و زندگیت برس به هدفات فکر کن نه حرفای دیگران 

یادت باشه اونی که تورو نپسندید مهم نیست اونی که قراره تو بپسندی مهمه 

اللهم عجل لولیک الفرج
نینی که دارم عزیز دلم اینک صحیح و سالم بدنیا بیاد یآزمایش دارم چند روز دیگه دعا کن توش همه چی نرمال ...

انشالله که همه چی نرمال هستو صحیح و سالم به دنیا میاد نگران نباش.ممنون عزیزم

انشالله که همه چی نرمال هستو صحیح و سالم به دنیا میاد نگران نباش.ممنون عزیزم

قربونت برم مهربون انشاء الله هرچی خوشبختیه روز به روز سمت تو زتدگیت بیاد عزیز دلم من و نینیمم واسه لبخند همیشگی تو دعا میکنیم

اللهم عجل لولیک الفرج
قربونت برم مهربون انشاء الله هرچی خوشبختیه روز به روز سمت تو زتدگیت بیاد عزیز دلم من و نینیمم واسه ل ...

مرسی عزیزم از  اینهمه دعای خوب و انرژی مثبتت😍😘😍منم برای تو و نی نی ت دعا میکنم اگر لایق باشم