2777
2789
عنوان

کسایی ک گوشی اپل دارن لطفا بیان راهنماییم کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 114 پست
یعنی چی پولیه؟ مثلا خواستم تل گ رام بریزم باید پول بدم این هم بازار داره؟ مال اشنا همسرمه فقط دور ...

ن عزيزم

پولى نيستن اينا

والا من تاحالا هرچى دان كردم پولى نبوده

بايد از اپ استور دان كنى

❤️دوست داشتنت گناه باشد يا اشتباه؛گناه ميكنم تورا بارها به اشتباه❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی پولیه؟ مثلا خواستم تل گ رام بریزم باید پول بدم این هم بازار داره؟ مال اشنا همسرمه فقط دور ...

odv

فقط برنامه ها و بازی های خیلی خاص پولی هستند نه مسنجر ها

بازار فقط برای اندرویده.سیستم عاملios که مال شرکت اپل هست برنامه اپ استور داره که همون کاربرد رو داره.

برنامه ها سيستم عاملشون فرق ميكنه يعني اپل با اندرويد ولي پولي نيس از آپ استور دانلود كن 

واقعا پولی نیست؟؟پس چرا دوستم گفت همش بروزرسانی میاد باید پول بدی بروز کنی و باید شا رژ کنی از اون کم کنه برنامه برات بریزه؟؟

اوف گیج شدم میترسم بردارم نتونم باهاش کار کنم 

هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم
برنامه و بازى رو ك از اپ استور بايد دان كنى ن عزيزم همشونم پولى نيس پشتش نوشته آيفون s خب اول بايد ...

شوهرم گفته اگه میخای برم قیمت بگیرم.من موندم به دردم میخوره یا نه من که گوشی بازم

فک کنم اس سیکس هست ۱۶ گیگ.

ببخشید مموری هم میخوزه؟؟

هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم

اول این فیلـتر شکن رو نصب کن

بعد از نصب فیلتـر شکن میتونی از اپ استور هر آپی که میخوای رو دانلود کنی

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
واقعا پولی نیست؟؟پس چرا دوستم گفت همش بروزرسانی میاد باید پول بدی بروز کنی و باید شا رژ کنی از اون ک ...

ميدوني برو تو گوگل تو سايت هاي مختلف طريقه كار بااپل و همه چي هست منم مثل تو بودم اول نميتونستم يا اس بدم بعد كم كم همه چي سرچ كردم ياد گرفتم حتي تو اپارات اموزش گام ب گام داره

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود ب چشم خویشتن دیدم ک جانم میرود😔