2777
2789
عنوان

کسایی ک گوشی اپل دارن لطفا بیان راهنماییم کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 114 پست

عزیزم ایفون بجای گوگل پلی اپ‌استور داره

پولی‌نیست برای دانلود از اپ استور هم‌باید اپل ایدی داشته باشی

این و از مغازه باید بخری راحت تره

سیب اپ‌هم مثل بازار منتها محدود تره

خیلی‌خوبه

یادم تورو فراموش..
بخدا نمیاد کلا من اینجا فقط روزای اول ک اومده بودم میتونستم بزارم الان انتخابش هم میکنم ولی بالا نمی ...

عیبی نداره گلم 

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرستادم.هستین

اره گلم. همون 6s هست

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               
واقعا!!!پس من همش فکر میکردم هر کاری بخام بکنم تا بروز رسانی گوشی پولیه

اره عزيزم بروزرساني هم پولي نيست من تا الان هر چى دان كردم بدون پول بوده

ميشه براى حاجت روا شدن همه حاجت دارا يه صلوات بفرستى مرسى    
اره تو برنامه بازار پولی داره من رایگان هارو انتخاب میکنم فکر میکردم اپل همش پولیه. پس بنطرتون نترس ...

از چى بترسي پولي نيست ديگه راجع ب مسائل ديگه هم من اطلاعي ندارم عزيزم شنيدم ك دست دوم گوشي هاي اپل بهتر از اندروييد دليلشو نميدونم ولي خخخ فقط شنيدم راستي عزيزم برات پنج تا صلوات فرستادم

ميشه براى حاجت روا شدن همه حاجت دارا يه صلوات بفرستى مرسى    
از چى بترسي پولي نيست ديگه راجع ب مسائل ديگه هم من اطلاعي ندارم عزيزم شنيدم ك دست دوم گوشي هاي اپل ب ...

مرسی منم فرستادم

هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم
از چى بترسي پولي نيست ديگه راجع ب مسائل ديگه هم من اطلاعي ندارم عزيزم شنيدم ك دست دوم گوشي هاي اپل ب ...

منم فرستادم عزیزم

هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم