2777
2789
عنوان

مااااااااااادرشووووووووووووهر

358 بازدید | 30 پست

سلام دوستان. کمکم کنید

برادرشوهرم تهران میشینه و دوتا بچه زیر۶سال داره

مادرشوهرم همیشه نگرانشه و میگه نداره و این حرفا حتی نمیره خونشون میگه از گلوم پایین نمیره دست بچم تنگه

درصورتی که برادرشوهرم وضعش خوبه و همیشه بهترین خرج هارو واسه زن و بچش میکنه

اماهمیشه از من و شوهرم توقع داره

میگه شما بچه ندارید و شوهرت میدونه چطوری زندگیش رو مدیریت کنه لنگ نمیمونه

ولی بعضی وقتا واقعا لنگ میشیم شوهرم تو اژانس کارمیکنه

خیلی بهش رحمم میاد

تازه مادرشوهرم همسایمونه و همیشه گله میکنه چرا مارو شام دعوت نکردی

یامیگه چرا برامون ژله درست نکردی 

یامیگه یه شبم نگفتی بیایم خونتون یه شامی یه کیک و شیرموزی

دوستان چیکارکنم 

به شوهرم هم نمیگم چون خودش میشناسه گناه داره جلوی من خحالت میکشه دیگه باید چیکارکنراهنمایییییییی

دایورت

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂

چرا همیشه مادرشوهرا اون یکی برادرشوهرارو دوس دارن شوهر مارو دوست ندارن؟😆

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جلو مادرشوهرت بنالین هم خودت هم شوهرت هی بگین وای گرونیه وای کم میاریم وای وای وای 

تا ولت کنه

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 

وووووووووی چه مادر شوهر بی خودی بدم میاد کلا از این جانواران

من همونیم که ناخواسته باردار شده بود🥴 تمام آینده رو فقط برای پسرش برنامه ریزی کرده بود و نمیتونست عضو جدیدو بپذیره😓 افسردگی گرفته بود هیچ جوری با بارداریش کنار نمیومد😖 دنبال دارو و روش های سقط بود😭،الان همون جنین ناخواسته به دنیا اومده 😊یه دختر به زیبایی و سفیدی فرشته ها🥰.اون روی شوهرمو با اومدن دخترمون بعد از ۸ سال زندگی مشترک تازه دیدم 😆جوری قربون صدقه ی دخترمون میره و تو آغوش میگیرتش که باورم نمیشه این مرد همون شوهر  خجالتی و کم عاطفه است که  به زبون اوردن احساساتش خیلی براش سخت بود😮،باشه. هر روز میگم خدایا هزار مرتبه شکرت که این فرشته کوچولورو به ما دادی(مادر بزرگ یکی از شاگردای دوسال پیشم بعد از دوسال بی اطلاعی از هم خواب دیده بود توی تاریکی توی یه خونه چراغ سبز روشن بوده از ادما میپرسیده این خونه کیه بهش میگفتن خونه خانم معلم طاهاست.مادر بزرگ طاها صبح بلند میشه به دخترش زنگ میزنه میگه مامان امروز حتما به معلم پسرت زنگ بزن احوالشو بپرس این خوابو دیدم حتما چیزی هست.تو اوج ناراحتی من و تصمیم جدیم برای سقط این خانم با تعریف کردن خواب مادر ساداتش منو از حماقتی که میخواستم بکنم منصرف کرد.دعای خیرم همیشه بدرقه راه عزیزان مادر بزرگ طاها خواهد بود.🌹💝(اگر به قدر یک جمله تونستید کسی را از خواب غفلت بیدار کنید دریغ نکنید شاید یک جمله شما زندگی بخشید به کسی💝💝💝💝) )الهی لحظه لحظه ی  زندگی تک تکتون  پر از اتفاقای ناخواسته شیرین و پر از ارامش مث شیرینی اتفاق ناخواسته ی ما باشه.        خداوندا به اندازه تمام هستی شکرت .                    

بهترین حرکت درمقابلش بی توجهی 

یعنی انگار اصلا نمیشنوی.مثلا نه عکس العملی نشون بده و نه جواب.خودش بعد چن بار گفتن خسته میشه.در ضمن دعوتشم نکن.بد عادتش کردی

لطفا لایک نکنین.با تچکرررر😘😘😍😍
چرا همیشه مادرشوهرا اون یکی برادرشوهرارو دوس دارن شوهر مارو دوست ندارن؟😆

والا مادرشوهر من که گلم هیچکدوم از پسراش اونقدر مهم نیسن براش

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

اینقد دلم از شوهر و مادر شوهرم پره که فقط میتونم بگم واسه خلاصی همه عروسا از دست زبون، کارا ، حسادتا ،دخالتهای مادر شوهر 

از ته ته قلبم   اللهم صل علی محمد وال محمد   لطف کنید اگه دوست داشتین واسم یه دونه صلوات بفرستین خیلی دلم شکسته ببخشید استارتر جون 

ممنون از همتون

کاش زندگی از اخر به اول بود!!!! پیر بدنیا می امدیم. انگاه در رخداد یه عشق جوان میشدیم.... سپس کودکی معصومی میشدیم و نیم شبی با نوازشهای مادر ارام میمردیم!!!

اسی مادرشوهرت  سیماش اتصالی کرده  اشتباه گرفتتون

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔